MANAFU*

Abonamente Evensys

Testez litoralul romanesc

Incerc sa imi dau seama de cate ori am fost la noi la mare in ultimii 4 – 5 ani. Nu imi aduc aminte cu exactitate. Stiu doar ca ultima data am fost acum doi ani pentru un weekend foarte scurt si doar 30 de minute pe o plaja foarte aglomerata si cam scumpa.

De azi dimineata sunt din nou in Mamaia pentru a participa la jocurile de plaja organizate de Vodafone. Incerc acum sa ii conving pe colegii de excursie Costin si Cristi sa facem echipa maine la volei. Vreau sa imi etalez talentul cultivat in scoala generala, ca pe cel de cantaret la karaoke nu am nicio sansa sa il imbunatatesc, daramite sa il cresc. Prietenii de la reuniunea de aseara dupa Social Media Camp stiu de ce.

Profit insa de invitatia Vodafone de a explora putin imprejurimile pentru a-mi da singur raspuns la intrebarea: “Litoralul romanesc e mai bun in Bulgaria sau avem totusi si o sansa aici?”.

5 comentarii

  1. RBoy says:

    Eu l-am testat http://bit.ly/mTr8df deja cu ajutorul unor prieteni. Iese ceva pozitiv. Depinde de fiecare.

  2. cartus says:

    vezi ca e si arhi pe acolo

  3. Catalin R says:

    raspunsul sper sa fie “Avem”

  4. Roby says:

    desi speram cu totii ca si in Romania sa avem de ce sa mergem pe litoral,ma indoiesc sa fie asa.. totusi cred ca e mai bine afara si preturi mai acceptabile..

  5. Anda Tepei says:

    Nu stiu cum e in Bulgaria, stiu ca pana acum, pe litoralul nostru preferam zona 2 Mai – Vama.
    Am ajuns insa weekend-ul asta in zona dintre Mamaia si Navodari, pe plaja de la El Comandante, si am ramas foarte placut suprinsa: plaja curata, populata dar deloc aglomerata, muzica superba de plaja (vreo ora am ascultat doar Vaya Con Dios) si preturi mai mult decat decente. Erau si sezlonguri de inchiriat (10 lei), insa puteai foarte bine sa-ti asezi si cearsaful.
    Pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca sunt atat de aproape de Mamaia!

Comentează