MANAFU*

Abonamente Evensys

Cateva cuvinte despre litoralul romanesc

S-a incheiat weekend-ul la Mamaia. Dupa testul litoralului romanesc, raman cu dorinta de a reveni, insa cu o strategie. Ai nevoie sa iti pui la punct anumite detalii (ce tin de locuri, in principal) pentru a supravietui, cel putin in weekend, la mare. Trebuie sa vii cu doua variante unde poti sta pe plaja linistit si mai multe optiuni pentru restaurante. Cred ca la capitolul distractie nu prea ai nevoie de o strategie.

Sunt destul de multe “activari” pe plaja din partea brand-urilor, ceea ce vine la pachet cu o seama de freebies si jocuri. Noi am stat in zona Vodafone Double Sports, insa din celebra telegondola, iti poti face idee cine investeste in comunicarea pe plaja. O surpriza pentru mine a fost “Loteria Romana”. Incerc inca sa imi explic prezenta lor acolo.

Am doua recomandari de facut dupa aceasta “vizita de lucru”, in special pentru amatorii de peste: restaurantul “New Safari” (Constanta) si terasa “La Dinamo” (2 Mai). In rest, raman placut surprins de oras.

Clipul de mai sus exprima aerul de vacanta pe care l-am prins in blogosfera in ultimele doua saptamani, cu petreceri la munte si la mare si karaoke in Bucuresti.

Tags:

1 comentariu

  1. Piticu21 says:

    Loteria romana are prezenta istorica in zona aia, pe plaja aia

Comentează