MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce ne facem cu atatea vedete?

Am reusit, nu stiu cum, sa nu stiu nimic despre nunta lui Cristi Borcea. Am vazut un singur post pe blogul lui Radu. In rest, nimic. Si nu doar in blogosfera. Nu m-am uitat la TV, nu am citit ziare. Astazi insa m-am “impiedicat”, ca sa zic asa, si am dat peste mega-stirea “Incredibil: Micutzu nu mai are loc de Christian D”.

De Micutzu am auzit, dar despre Christian D nu stiu nimic. Si nu e vorba doar de el aici, ci de multe alte nume care apar in diverse emisiuni TV si coloreaza paginile revistelor si tabloidelor. Nu stiu mai nimic despre cei mai multi protagonisti ai relatarilor mondene. Revenind la stirea in cauza, ma intreb de ce in era tabletelor, smartphone-urilor si a YouTube-ului, nu a filmat cineva intalnirea dintre cei doi. Macar o poza, ceva. Descrierea mi se pare usor vaga si fiind vorba de un conflict, nu imi dau seama cine a castigat si cine a pierdut, caci nu intotdeauna castiga cel care striga mai tare. Dar probabil va avea o continuare.

Cred ca ar trebui sa existe un sistem de rating pentru vedete. Nu stiu, doar dupa un anumit scor, vei putea sa te numesti vedeta. Sau poate ar trebui adaugata o particula lamuritoare. Sa le spunem “vedete ale muzicii de club”, “vedete stand-up” si – de ce nu? – “vedete online”. Evident, nu e obligatoriu sa ii cunosc eu. Dar totusi…

Later edit: Tocmai am aflat ca nunta anului a avut un awareness probabil mai mare decat alegerile prezidentiale.

6 comentarii

  1. Bass player says:

    Situatia a scapat de sub control. De mult…

  2. AM991 says:

    De ce ar trebui sa facem ceva! Ei vor sa fie celebri sa ai lasam, presa vrea sa ai promoveze sa le oferim sansa.
    Cand vor observa intr-un final ca pe nimeni nu intereseaza poate se vor potoli insa daca incerci sa faci ceva vom pati ca pe vremea manelelor…
    Relax selectia naturala tot timpul isi face treaba 😉

  3. Mihai says:

    Christian D e mai putin cunoscut in tara, dar a avut succes cu Narcotic in afara. Ca el sunt multi altii, care sunt deja difuzati la radio in afara dar la noi nu sunt la fel de apreciati.

  4. Stefan says:

    Pot să pun pariu cu tine că au filmat un videoclip pentru o melodie de-a lui Christian D, iar cei de la Libertatea au scris articolul în clasicul stil jurnalistic românesc.

  5. CSSensei says:

    Conflictul si stirea de care ziceai …
    Leo Burnett – Bergenbier – Trailer: http://youtu.be/L7aE7GSSmoA

Comentează