MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde mai merg in tara (la evenimente)

Se anunta o toamna plina de conferinte, multe dintre ele desfasurandu-se in afara Bucurestiului. Eu deja am bifat trei evenimente in calendar si mai am cel putin alte doua pe hold. Mi-ar placea sa ma intalnesc cu cat mai multi oameni din online, asa ca va impartasesc aici destinatiile mele viitoare.

Scoala de Vara GPeC – Evenimentul a inceput de luni la Bran, eu urmand sa ma integrez in grup vineri, cand urmeaza sa sustin o prezentare despre social commerce.

Social Media Summit Timisoara – Abia astept sa revin la Timisoara la inceputul lunii octombrie, alaturi de echipa Biz si o serie de nume cunoscute in social media. Abia astept sa revad gasca de prieteni si unul din orasele pentru care as parasi capitala.

TeCOMM – La Cluj, pe 13 si 14 octombrie, voi fi deja la a treia prezentare publica despre social commerce. Sunt fascinat de ritmul cu care social media se integreaza in zona comertului online. Am strans foarte multe resurse in ultimul an si abia astept sa le impartasesc.

Mai am “in asteptare” Social Media Summit Cluj si Social Media Snow Camp, ambele programate de revista Biz pentru luna decembrie. Ce alte evenimente in tara recomandati in aceasta toamna?

1 comentariu

  1. Bogdan Pater says:

    cand se deschid inscrierile la SMS TM si CJ? 🙂

    si apropo de toamna asta, pentru Webstock s-au decis ambasadorii?

Comentează