MANAFU*

Abonamente Evensys

Studiu despre angajatii in social media din Romania

Pentru Webstock 2011, am creat un micro-eveniment de jumatate de zi dedicat practicienilor in social media din Romania. Ideea a pornit de la un grup special creat pe LinkedIn la care au aderat deja foarte multi oameni si de la sondajul “State of Social Media Employment”, anuntat ieri de PortalHR, Evensys si subsemnatul.

Cu acest sondaj dorim sa prezentam la Webstock o prima imagine a omului de social media din Romania. Cred ca va ajuta foarte mult dezvoltarea viitoarelor cariere in domeniu si va oferi informatii utile celor care recruteaza si nu numai. De aceea, daca te incadrezi in profilul celor care lucreaza cu social media in comunicare, marketing, adevertising, online, te invit sa completezi sondajul.

La incheierea sondajului, vom oferi o serie de invitatii, prin tragere la sorti, la evenimentul “Social Media Professionals” din cadrul Webstock.

In grupul de pe LinkedIn, voi cauta sa duc periodic resurse esentiale legate de job-ul generic de “social media strategist”, anunturi de recrutare si sa creez un loc de brainstorming. Va fi probabil si “scanteia” care va reaprinde Social Media Club, o serie de intalniri pe care mi-o doresc de ceva vreme si pentru care am realizat un pilot anul trecut. La fel, daca crezi ca se potriveste cu activitatile tale, te invit sa intri in grup.

Dorinta mea este de a crea o comunitate a celor care lucreaza deja in social media sau integreaza in job description activitati specifice.

1 comentariu

  1. Cu siguranta rezultatele ar trebui sa fie de ajutor pentru multi, va urez mult succes si in munca viitoare!

Comentează