MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde gasim iPhone 4S in Romania?

Cum doresc sa trec de la iPhone 3GS la 4S, m-am uitat la primele trei magazine online care imi vin in minte: eMag – Are in precomanda cele 3 modele (16/ 32 /64 GB) in ambele culori (alb/ negru). Pretul pentru modelul de 16 GB este 2.999,99 RON. evoMAG – Cred ca a fost primul magazin online care a anuntat iPhone 4S in preorder. Si la ei gasiti toate variantele. Modelul de 32 GB costa 3.599 RON. Quickmobile – O Mai mult ››

Dan Dragomir a mai lansat un blog

Pe la inceputul anului, l-am declarat pe Dan Dragomir drept cel mai prolific blogger din Romania. Si nu cred ca m-am inselat. Pana mai ieri, Dan se ocupa de blogul personal si colabora cu alte cinci bloguri. Acum a mai adaugat unul in portofoliul sau: SecuritateIT. Ma bucur sa vad inca un blog de nisa pe un domeniu “de viitor”. Multa bafta, Dane!

Occupy Bucharest vs Occupy San Francisco

Am urmarit aproape spre deloc miscarea Occupy Together, insa am gasit in aceasta dimineata doua articole interesante despre actiunile din Bucuresti si San Francisco. Va invit sa le cititi spre comparatie. Am fost la #occupybucharest (foto incluse) Occupy SF, While Nascent, is Rapidly Self-Organizing (+ foto)