MANAFU*

Abonamente Evensys

A plecat un geniu

Eu chiar incerc sa imi revin acum dupa aflarea tristei vesti. Steve Jobs a pierdut lupta cu cancerul si a plecat dintre noi. A murit la 56 de ani. Este probabil cea mai grea pierdere pe care lumea tehnologiei moderne a cunoscut-o. Steve Jobs va ramane mult timp atat in memoria celor care i-au iubit produsele, cat si in cea a competitorilor si comentatorilor. Si va avea un loc special in istorie, cu siguranta.

Intotdeauna mi-am imaginat ca va invinge cancerul si va deveni un profesor al noii generatii de antreprenori. Aveam inca multe de invatat de la el. Dumnezeu sa-l odihneasca!

8 comentarii

  1. pentru cine vrea sa isi puna la Facebook profile si timeline banner. Poti sterge comentariile mele, eventual faci update in articol.
    Zi faina! 🙁

  2. Bbcversus says:

    RIP…
    Inca nu m-am dezmeticit si o sa treaca ceva vreme pana sa realizez… Mda, pana la urma tot oameni ramanem, si tot perisabili suntem oricat de mult am face, tot ce conteaza este ce a ramane in urma… Si Stevie a lasat in urma o lume mai buna, mai evoluata si mai desteapta, totul datorita produselor sale.

  3. alx says:

    Imi place ca ai folosit termenul “a plecat”

  4. Dumnezeu sa-l odihneasca!…era unul dintre cei mai reali oameni pe care ii admiram, am sa-l admir in continuare! Acum cand privesc acest film, il “vad” cu alti ochi >> How to live before you die ??!! http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc

  5. emanuel says:

    Cristian sunt si eu in asentiment cu tine si sunt convins de faptul ca milioane de oameni care au fost inspirati de Mr. Steve Jobs azi au stat macar cateva clipe pe ganduri si au incercat sa se gandeasca la efemeritatea propriilor vieti…
    Mi-am asternut gandurile intr-un mic post pe al meu coltisor de web http://wp.me/D04W

  6. aHUIBAN says:

    Aseara, pe la 2:38 (06.10.2011) s-a dat alarma pe internet legat de aceasta veste. Twitter-ul a cazut de cateva ori iar incet incet toti vorbeau despre asta … de la bloguri mici, la CNN sau CNBC…

    Odihneasca-se in pace!

    Ma intreb totusi daca nu e vreo mica tampenie la mijloc de moartea lui a fost anuntata dupa Keynote-ul de pe 4 octombrie.

Comentează