MANAFU*

Abonamente Evensys

Noutati despre meet-up-ul din Cluj

Inca o zi, inca un post despre “Social Media Meet-Up in Cluj”. Astazi am placerea sa anunt un mic panel de discutii si petrecerea de dupa.

DISCUTIILE
M-am gandit ca intalnirea de networking ar avea un succes mai mare daca ar fi precedata de o sesiune de discutii. De aceea, i-am rugat sa vina alaturi de mine pe Bogdana Butnar aka Bogdana si Cristi China-Birta aka Chinezu. Fiecare dintre noi trei va avea cate 5 minute maximum pentru a expune o idee sau mai multe despre blogging. Desi e o seara de social media, am ales sa tinem discutiile in sfera blogurilor, de data aceasta. Dupa cele 15 minute de idei, deschidem dezbaterea, care sper sa fie foarte interactiva.

In acest moment suntem 20 de participanti. Evident, ma astept sa creasca numarul. Nu stiu ce capacitate are zona de la Reload pastrata pentru noi, insa va invit sa va anuntati aici participarea daca nu ati facut-o deja.

PETRECEREA
Neobositul Stefan Teisanu mi-a facut o oferta pe care nu am putut sa o refuz. Ne-a invitat pe toti (participantii de la Reload) la petrecerea Targului de Cariere. Cum va fi? Va citez din mail-ul lui Stefan: “Nu e nimic formal in povestea asta. Dimpotriva, la chefurile TdC se intampla de obicei lucruri care nu-s de povestit”.

La petrecere ajungem pe baza unor invitatii pe care Stefan le va distribui la Reload. Va invit de aceea, inca o data, sa confirmati participarea.

Comentează