MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu ratati evenimentele locale

Incerc sa ajung la cat mai multe evenimente (in afara celor organizate de mine) si nu am refuzat foarte multe invitatii pana acum. De fapt, in ultimii doia ani, am profitat de cele mai multe ocazii. Consider ca un eveniment te scoate din rutina zilnica, iti da noi idei, iti da de gandit si iti ofera posibilitatea de a cunoaste oameni noi. Pentru un om (ca mine) care a intalnit comunitatea online bucuresteana de nu-stiu-cate-ori in ultimii 4 – 5 ani, evenimentele din tara sunt ca o gura de aer proaspat.

Daca sunteti in Timisoara si Cluj-Napoca saptamana viitoare, va recomand sa participati la aceste doua evenimente:

Social Media Summit (Timisoara) – Aflata la cea de-a doua editie, conferinta ofera timisorenilor ocazia de a afla ultimele tendinte in social media si de a gasi solutii la diverse provocari din marketing si comunicare. Participarea se face pe baza unei invitatii, iar ultimele locuri pot fi solicitate aici.

TeCOMM (Cluj-Napoca) – Cel mai important eveniment dedicat comertului electronic organizat la Cluj Napoca care isi propune sa reuneasca specialisti cu experienta in mediul online si pe cei care si-au propus sa dezvolte un business in eCommerce.

Sper sa ne intalnim la aceste evenimente!

1 comentariu

  1. Manuel says:

    Sau brasovenii sa nu uite de Prin Brasovul Meu : http://smbrasov.net/prinbrasovulmeu-are-loc-maine/

Comentează