MANAFU*

Abonamente Evensys

Putem sa face ceva important impreuna

Apelul pentru Serviciul de Urgenta 112 a fost deja preluat de cateva zeci de bloguri si sper sa se implice si altele cat mai curand. O sa revin cu un nou set de informatii pe e-mail catre cei care si-au declarat sustinerea.

Va spun sincer ca ma asteptam sa primesc putine comentarii pentru anuntul meu “blind“. Cand am vazut ca am depasit 100 de mesaje in 2 zile, mi-am zis ca aceasta campanie are o sansa. Cand am vazut apoi sustinerea efectiva si toate mail-urile primite, mi-am zis ca putem sa avem impact cu o campanie online mai mare.

Asa ca m-am propus voluntar sa gestionez campania online si sa gasesc resursele necesare pentru ea. In acest moment, exista difuzari TV ale spoturilor in regim de “anunt de utilitate publica”, o campanie mai mica in print si pe radio. Cred insa cu tarie ca Internetul poate avea un rol important in schimbarea atitudinii romanilor fata de 112. Stiu, va fi greu de masurat schimbarea, de aceea incerc sa includ cat mai multe componente digitale.

PROMOVARE IN SPATIUL SOCIAL PERSONAL
Primul apel pe care il fac este de a prelua mesajul campaniei (spoturile, statisticile etc) de pe Salvez.ro si a le da mai departe pe Facebook, Twitter, Google Plus etc. Asa putem sa ajungem la foarte multi oameni conectati la retelele sociale.

PROMOVARE PE BLOGURI
Cu blogurile am inceput campania, in ele am mare incredere. Nota personala a blogului are un impact teribil intr-o astfel de campanie. Reiau apelul catre blogosfera si mai ales catre comunitatile locale. Numai prin voi ajungem cu mesajul si in orasele pe care le reprezentati. Avem de cateva zile si un set de bannere si badge-uri ce pot fi incluse usor pre bloguri. Le gasiti aici.

PROMOVARE IN ONLINE
Voi apela la colaboratori si prieteni din online sa sustina pro bono aceasta campanie. Deja TPU si ZeList si-au oferit sprijinul. Sper sa reusesc sa conving si alte site-uri care pot oferi o caoperire buna campaniei.

PROMOVARE PE MOBIL
Ma gandesc la un mobi site pentru masurile de prim ajutor ce pot fi aplicate in cazul unor accidente frecvente. De asemenea, am inceput discutia pentru o aplicatie Android si sper, in curand, sa gasesc pe cineva si pentru iOS.

PROMOVARE PE FACEBOOK
Cineva ma intreba daca Facebook are relevanta in aceasta campanie. Are, zic eu, din moment ce peste 5 milioane de romani ajung pe o pagina sau profil in fiecare luna. Mai mult, noi nu cautam sa ii influentam dora pe cei care fac abuzuri, ci si pe cei din jurul lor. Am o idee pentru o aplicatie de Facebook, nu am gasit insa un dezvoltator.

Probabil mai sunt foarte multe lucruri ce pot fi facute in online, de aceea sunt deschis la orice idei si propuneri care pot ajuta 112. Pe mail la manafu [@] gmail [.] com.

Tags: , ,

10 comentarii

  1. ganguritu says:

    Valid si pentru un badge.

  2. Max Peter says:

    Eu am pus articolul de pe blog şi pe Fb şi văd că pe blog am trafic de unde nu mă aşteptam, de pe Fain. Poate că şi asemenea portaluri pot ajuta.

  3. Olaru Roxana says:

    Hello,
    Am pus un banner la noi pe blog (webblog.bestwebimage.ro) si nu merge linkul… exista o eroare in structura flash a bannerului si la click returneaza undefined.

  4. Șerban says:

    Te susțin atât cât pot în această campanie!
    Am scris un articol care a avut destul de mulți cititori, am pus banner pe blog.

    Ce ai zice de o campanie în offline, pe stradă, împărțind „fluturași” care să conțină un mic ghid de acordare a primului ajutor?

  5. Zina says:

    Felicitări pentru această campanie ! Astăzi pun şi eu un banner de la Salvez.ro pe cele două bloguri ale mele. Cum unul e foarte vizitat de copii şi adolescenţi, sper să aducă folos cauzei, fiindcă ei sunt majoritatea celor care dau apeluri false, din păcate !

  6. Ok, inca un umar, desi blogul meu nu prea are legatura….

  7. […] Am vazut apelul lui Manafu si m-am gandit sa dau o mana de ajutor. Mi s-a intamplat deja de doua ori sa alerg dupa sau cu ambulanta prin oras. Odata il transportau pe tatal meu, a doua oara pe mama mea. Prima oara erau dua masini de la Serviciul de Salvare (cu transbordare), a doua oara, un echipaj SMURD. […]

  8. […] Am vazut apelul lui Manafu si m-am gandit sa dau o mana de ajutor. Mi s-a intamplat deja de doua ori sa alerg dupa sau cu ambulanta prin oras. Odata il transportau pe tatal meu, a doua oara pe mama mea. Prima oara erau dua masini de la Serviciul de Salvare (cu transbordare), a doua oara, un echipaj SMURD. […]

Comentează