MANAFU*

Abonamente Evensys

Training pentru Ioana

M-am angajat sa sustin un training pentru o companie care va dona 2.000 de euro in contul Ioanei, fetita nascuta fara o mana. Astazi am vorbit despre social media si Facebook la A&D Pharma, companie ce detine lantul de farmacii Sensiblu si care va a donat o suma considerabila pentru Ioana.

A&D Pharma a demarat acum cateva luni o campanie de comunicare interna prin care stimuleaza angajatii sa se implice in proiecte sociale. Practic, fiecare om din companie poate propune un caz deosebit, care are nevoie de un sprijin material. Campania are un buget de 700.000 de euro. Puteti afla mai multe detalii despre programul “Zona de bunavointa” pe ResponsabilitateSociala.ro.

Astazi am primit o veste buna si pentru Andreea Rosca, tanara campioana la tenis. Sper sa revin cu detalii cat mai curand.

6 comentarii

  1. Astazi am scris si eu despre Andreea , pacat ca traim intr-o tara unde o campioana are nevoie de ajutorul comunitati sa poata participa la un turneu international unde , reprezinta romania , ne reprezinta ca tara . Este frumos ca unele companii se gandesc sa si ofere ceva societatii .

  2. Oana says:

    A fost unul dintre cele mai interesante training-uri la care am fost de mult timp. Acum am aflat ca a fost si cu un scop umanitar. Tine-o tot asa!
    Multumim din suflet!

  3. Multumim pentru training! Speram ca si alte companii sa se alature initiativei A&D Pharma astfel incat Ioana sa reuseasca sa beneficieze de tratamentul si protezele de care are nevoie pentru o viata normala.

  4. Mihaela says:

    Am invatat foarte multe din acest training despre facebook&social media si abia asteptam sa punem in practica ce am acumulat! Apreciem cu atat mai mult efortul tau, si anume ca l-ai sustinut ptr o cauza umanitara! Multumim!

  5. Mishu says:

    Este util sa afli cate se pot face … prin intermediul social-media prin oameni pentru oameni… Implicarea ta in cazul Ioanei este o initiativa laudabila si totodata curajoasa! Este un alt fel de abordare – si de ce nu – poate obtine rezultate frumoase! Tine-o tot asa – sau cum ar zice francezul:) “Keep up th good work!”

  6. raluca says:

    Tocmai am utilizat cateva informatii primite la training ca sa fac cunoscut acest post 🙂 Multumim

Comentează