MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai la tenis!

Recent am invatat o lectie de viata. Sunt foarte bucuroasa ca am invatat-o de la o varsta frageda si, astfel, voi avea mai mult timp sa o aplic. Am invatat ca o echipa inseamna mult mai mult decat un singur individ. Am mai invatat ca “valoarea” are valoare si este apreciata. Vreau sa transmit si eu aceasta lectie mai departe. Vreau sa fac parte dintr-o echipa care va ajuta si alte diamante sa straluceasca.

Vorbele de mai sus ii apartin Andreei Rosca, tanara jucatoare de tenis care acum trei saptamani primea un frumos sprijin din partea comunitatii online, pentru a-si indeplini un vis. Acum Andreea vrea sa ofere ceva tuturor celor care s-au gandit la ea sau chiar i-au fost alaturi.

Va organiza o serie de lectii de tenis pentru copii sau pentru adulti. Poate copiii isi descopera un nou talent. Poate adultii vor sa isi imbunatateasca stilul. Ii sustin ideea si va invit duminica, de la 12.00,la clubul de tenis AS Politehnica, in zona Parcului Crangasi din Bucuresti. Puteti confirma si aici, insa detaliile le gasiti pe Facebook. Ne vedem acolo!

3 comentarii

  1. Alex Dima says:

    Cu foarte mare plăcere aş fi venit dacă aş fi fost în Bucureşti.

  2. Excelentă ideea! Îmi place să văd că există acțiuni și after-event în acest caz frumos.

  3. ma bucur sa aud ca mai exista si reciprocitate !!

Comentează