MANAFU*

Abonamente Evensys

Al doilea Internet

SocialBakers.com si Facebrands.ro afisau astazi ca, in Romania, Facebook a trecut de pragul de 4 milioane de conturi. Ma precis, sunt 4.161.340, conform Facebook.

La inceputul anului, estimam ca va depasi aceasta cifra psihologica, avand in ianuarie peste 2,5 milioane de conturi. Recunosc ca am avut si indoieli pe parcurs.

Ce inseamna acest numar acum? O dovada clara ca Facebook contureaza si in Romania un “al doilea Internet”, asa cum probabil va fi creat, in curand, la nivel mondial. Cu 1/2 internauti romani pe Facebook si cu o activitate mare in cadrul retelei, peste doi ani probabil vom asista la dialoguri de genul: “Ce ai facut astazi?”, “Am stat pe net. Tu?”, “Eu pe Facebook!”.

8 comentarii

  1. Dli says:

    E al doilea internet si ma bucur ca Romanii totusi au inceput sa cunoasca tot ce inseamna social media. Si ma bucur ca vom intrece multe tari pana la sfarsit de an. Aseara ziceau la stiri ca nu vor trece de 4 milioane si uite ca au reusit. Daca bine tin minte erau sub 4 mil, nu? Chiar sunt curios daca pana la sfarsit de an atingem 5 milioane de utilizatori romani pe Facebook.

  2. alex says:

    Eu as prefera sa vad aia 4 milioane prin parcuri, nu in fata monitorului, dar poate am eu o gandire invechita la ai mei 24 de ani…

  3. Adrian says:

    Facebook = un mod plictisitor de ati pierde timpul. Pentru uz personal mai merge facebookul dar pentru firme, companii organizatii nu ii vad rostul, pentru ca marele facebook este e pe o platforma buna dar defectuos implementat si restrictiv, au pus anti spam la cererea de prietenii noi si chiar si mesajele private parca ar fi pe vremea comunistilor… insa ei iti umplu casuta de email cu spamuri.

  4. Eu sper totusi ca lumea sa se mai trezeasca, dar o sa fie greu. Deja avem creierele spalate.

  5. Grig says:

    Interesant punctul tău de vedere. Am auzit şi idei potrivit cărora FaceBook-ul ar fi un revoluţionar sistem de supraveghere pus în folosul unor “organizaţii”!

  6. batonel says:

    Eu cred ca celebrul Facebook o sa cada in timp si o sa se ridice foarte mult GOOGLE PLUS.

  7. Si te indoiesti de asta?

  8. […] Facebook a început să devină din ce în ce mai popular în România în cursul anului 2011, iar în prezent reţeaua numără peste 4.000.000 de români. […]

Comentează