MANAFU*

Abonamente Evensys

Concert pentru noile sperante

Am incercat sa ma implic in cat mai multe cauze in ultimii trei ani si m-am bucurat de fiecare data cand o “actiune” a avut succesul dorit. Am sustinut cauze mari sau personale, am transmis mesaje ce cautau un impact cat mai mare sau am sustinut oameni care fac performanta. In urma cu doi ani, m-am alaturat grupului de bloggeri care ii sprijina pe copiii talentati din cadrul programului “BCR Sperante“.

Rolul meu ca blogger a fost sa fac cunoscut acest proiect si mai ales sa ii promovez pe cei 12 tineri cu aptitudini muzicale deosebite. Scopul este de a-i ajuta pe copii sa treaca peste obstacolele de natura financiara, pentru a porni intr-o cariera muzicala. Iar BCR sustine financiar dezvoltarea lor.

Anul acesta, eu sunt alaturi de Valentina Ene. La numai 14 ani, se gandeste deja la o cariera artistica bine pusa la punct. Visul ei este sa studieze in strainatate si sa cante intr-un musical. Valentina are o voce puternica si o interpretare foarte energica.

Astazi, de la ora 19.00, la Opera Naționala Romana din Bucuresti, Valentina va canta alaturi de ceilalti 11 copii la Gala BCR Sperante. Sunteti invitatii mei!

Comentează