MANAFU*

Abonamente Evensys

Fenomenul Inna

Ieri am fost prins cu Biz Social Media Snow Camp sau mai pe scurt #bizsmscamp si nu am apucat sa scriu despre frumoasa idee pe care Inna a avut-o pentru 1 Decembrie. A facut un cover dupa”Mai frumoasa”, una dintre cele mai sensibile piese pe care muzica romaneasca le-a dat. Deja a trecut de 40.000 de vizualizari pe YouTube.

La inceputul saptamanii, vorbeam cu Marian Dorobantu, omul de PR online al Innei, cum ii spun eu, despre ce mai face ea in ultima vreme si cum creste pe piata internationala. La un moment dat, imi zice: Intra pe YouTube si cauta “Inna Mexico”, sa vezi ceva!

Asa am dat peste un clip care arata cum a fost primita ea in Mexic. Are 6 minute. Daca nu aveti rabdare, sariti direct la minutul 3. Este incredibil!

Tags: , ,

6 comentarii

  1. Wow, nu știam filmarea din Mexic! Era ca la Michael Jackson, cu lacrimi 🙂 Frumos.

  2. Clarisa says:

    Exact asta mi-a venit și mie în minte la 3:13! Nu sunt o fană a muzicii pe care o face, dar pentru munca ei merită numai respect.

  3. Jteph says:

    N-am crezut că o să spun vreodată aşa ceva despre Inna dar wow.

  4. Daniela says:

    Bravo baietilor de la Play and Win ca reusesti sa ii compuna melodii care sa o duca acolo sus. E de apreciat ca lasa fitele la o parte, e sociabila si da autografe intr-una. Incearca sa tina publicul aproape de ea. Bravo, asa da! 🙂

  5. Rosemarie says:

    subscriu!!! wow

  6. aHUIBAN says:

    Da, apare des la un radio public din Atlanta pe care il ascult; iar in restaurantele mexicane din US iarasi este un “star” in playlist-uri.

Comentează