MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu e nimeni ca ea

Prima oara cand am vorbit in public, mi-a tremurat vocea teribil. A doua oara, am gresit numele sponsorului. Iar el era la masa vorbitorilor. Daca mi-a fost vreodata frica de ceva, in afara de a cadea de pe bloc, acel lucru a fost vorbitul in public. Si la inceput, nu a functionat sa imi imaginez audienta goala, despuiata. Incercati si voi si o sa vedeti ca imi veti da dreptate.

Cu timpul, am trecut peste teama asta. Dar imi lipsea ceva, ceva ce nu se lega in fiecare discurs. Asa am ajuns la ea.

La prima intalnire, nu imi venea sa ma mai despart de ea. Nu ma mai saturam. Eram ca un copil intr-un magazin de jucarii. Imi straluceau ochii si dadeam din cap aprobator, cu zambetul pe buze, la fiecare cuvant. Am revenit la ea apoi de cateva ori si stiu ca e acolo mereu pentru mine.

Presentation Zen “GARR REYNOLDS” – 80 lei
Mai multe detalii aici.

Toti banii stransi din obiectele vandute prin widget-ul de pe coloana alaturata vor fi donati pentru Laurentiu, baietelul care s-a nascut fara jumatate de brat.

6 comentarii

  1. psaico says:

    Am citit-o luna trecuta. Recomand.

  2. Adrian Soare says:

    Da, e geniala cartea.

    pentru cei care vor sa devina mai buni in public speaking recomand si blogul lui Andy Dlugan. e pure gold..si abunda de chestii practice.

    http://sixminutes.dlugan.com/

  3. Malina says:

    Si eu care credeam ca te referi la sotia ta, Cristi … eram precisaaaaaaa! 🙂

  4. Razvan Olaru says:

    Tocmai ce lanseaza pe 25 decembrie editia numarul 2 a cartii, ce va avea undeva la 60 de pagini in plus fata de original, abia astept sa vad ce anume.

    Daca-mi permiti si un mic “spam” am lansat un blog romanesc dedicat public speaking-ului, la adresa http://ps.pregateste-te.ro

  5. Dan says:

    Deasemenea de gasit si vazut cursul video scos de GR pe baza Prezentation Zen .

  6. Toastmasters says:

    Si bineinteles ca daca vrei sa devii un bun vorbitor in public, trebuie sa tii minim 100 de discursuri. Asa ca va invit sa treceti pe la Toastmasters si sa faceti practica !

Comentează