MANAFU*

Abonamente Evensys

Merg la Scoala de Blog

Tot vorbim de noul val in blogging, dar eu traiesc de cateva zile cu impresia ca numarul bloggerilor realmente activi este in scadere. Ma uitam pe tot felul de liste cu nume de la diverse evenimente si am tras concluzia ca multi s-au lasat de blog si chiar au disparut din peisajul social media.

M-am bucurat de aceea cand Victor m-a invitat la Scoala de Blog Nokia, o initiativa pregatita alaturi de Vlad si cu suportul Nokia Romania si DC Communication. Vorbesc aici de un training de blogging pentru liceeni, ce va incepe cu o serie pilot in aceasta sambata la Colegiul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Pe 4 februarie, voi fi guest speaker cu o prezentare despre blogurile de nisa. Am emotii.

3 comentarii

  1. Adi says:

    Salutam initiativa! @NOKIA spalam pacate cumva …..

  2. Alina says:

    Sa nu ai emotii. Suntem simpatici. 🙂 Spun asta in numele elevilor care participa la Scoala de blogging Nokia, printre care sunt si eu. O sa fie chiar interesant, sunt sigura ca o sa iti placa. Bafta!

  3. […] că au fost şi iniţiative precum Şcoala de blog Nokia, unde Manafu, Vlad şi Victor au fost “profesori” sau workshopurile PR Beta, iniţiate de Nebuloasa […]

Comentează