MANAFU*

Abonamente Evensys

Publicitatea online o intrece pe cea din print in US

Conform eMarketer, in 2012, publicitatea online va intrece publicitatea in print (reviste + ziare) in US, ajungand la un volum de aproape 40 de miliarde de dolari. Urmatoarea “reduta” de cucerit, publicitatea TV, nu se lasa insa asa usor. Probabil dupa 2017, Internetul va atrage mai multi bani din reclama decat televiziunea. Dar anii trec repede, timpurile si obiceiurile oamenilor se mai schimba. Mai vedem noi. (via)

Merg la Scoala de Blog

Tot vorbim de noul val in blogging, dar eu traiesc de cateva zile cu impresia ca numarul bloggerilor realmente activi este in scadere. Ma uitam pe tot felul de liste cu nume de la diverse evenimente si am tras concluzia ca multi s-au lasat de blog si chiar au disparut din peisajul social media. M-am bucurat de aceea cand Victor m-a invitat la Scoala de Blog Nokia, o initiativa pregatita alaturi de Vlad si cu suportul Nokia Romania si DC Mai mult ››

Sase ani de blogging in Romania (Motivatia)

Am anuntat la inceputul anului ca am implinit 6 ani de cand incerc sa scriu constant pe blog. Am inceput sa ma tin serios de blogging deci din 2006, un an pe care il consider momentul de crestere a fenomenului, asa cum il stim noi astazi. Desi erau bloggeri cu ceva vechime si exista deja o comunitate formata in jurul platformei WeBlog.ro, 2006 poate fi declarat anul in care blogging-ul a devenit mainstream.

Cum arata o femeie la 74 de ani

De obicei, nu scriu despre astfel de subiecte, insa vazand clipul de mai sus cu Jane Fonda, de la Golden Globes 2012, am ramas cu gura cascata. S-a nascut pe 21 decembrie 1937, iar clipul a fost facut pe 16 ianuarie 2012.