MANAFU*

Abonamente Evensys

Sase ani de blogging in Romania (Motivatia)

Am anuntat la inceputul anului ca am implinit 6 ani de cand incerc sa scriu constant pe blog. Am inceput sa ma tin serios de blogging deci din 2006, un an pe care il consider momentul de crestere a fenomenului, asa cum il stim noi astazi. Desi erau bloggeri cu ceva vechime si exista deja o comunitate formata in jurul platformei WeBlog.ro, 2006 poate fi declarat anul in care blogging-ul a devenit mainstream.

A intrat in atentia media, care l-au transformat intr-un subiect favorit, aducand in prim plan primele brand-uri personale din blogosfera. A primit o prima “sarbatoare”, RoBlogFest, ce a reusit sa aduca in acelasi loc cei mai importanti bloggeri ai acelei perioade. A generat si un club de discutii, Netoo si a fost cercetat in cadrul RoBloggers Survey. As mai putea adauga ca, in 2006, oameni cu o anumita recunoastere in diverse domenii (Orlando Nicoara, de exemplu) au luat calea blogului, contribuind la popularizarea lui.

Spuneam, in postul despre experienta mea de sase ani, ca ar fi momentul pentru o noua petrecere a bloggerilor. Am decis sa nu fac un party pentru blogul meu, ci unul pentru cei 6 ani de blogging. Va fi pe 16 23 februarie, by invitation only. Detalii vor veni in curand.

7 comentarii

  1. Ioana says:

    Super 🙂 Ideea este buna si pentru zilele de nastere..”nu ma sarbatoresc pe mine, ci anul frumos care a trecut”. Suna fain!

  2. nihasa says:

    Ce vremuri simple erau atunci 🙂

  3. ruxa says:

    la multi ani, manafu! punct ro 🙂

  4. igu says:

    feeder face peste cateva zile 8 ani din care 7 pe motor de blog 😉
    o viata de om 🙂
    ce copil era novac in poza asta

  5. domn drag, o invitatie va veni spre dvs. de fapt doua, ca mai am ceva interesant.

  6. Bogdan Pater says:

    La cât mai mulți ani măcar la fel de geniali! 🙂

  7. igu says:

    abia astept

Comentează