MANAFU*

Abonamente Evensys

Dream Cars: Acura NSX 2012

Ma uit de cateva minute la noul concept NSX de la Acura. Nu stiu ce poate face, dar eu as lua-o doar pentru design si motorul hibrid. Am remarcat-o in spotul pregatit de brand pentru Superbowl, cu Seinfeld in rol principal.

Sa luam pulsul blogosferei inca o data

In 2009, Refresh.ro a initiat studiul Blogosfera Romaneasca, bazat pe un sondaj online intre posesorii de bloggeri, care a adus o serie de informatii interesante despre “piata de blogging” locala. Initiativa a fost reluata si anuntata astazi catre 40 de bloggeri activi, urmand sa fie distribuit catre alte 100 de nume in urmatoarea saptamana. Gasiti rezultatele de acum 2 ani aici.

Ofer o invitatie la ecomTIM 2012

Mai e o saptamana pana la ecomTIM 2012, evenimentul de e-commerce organizat de 2Parale. Timp de doua zile (8-9 februarie), specialisti locali si internationali vin la Timisoara pentru a impartasi din experienta lor si mai ales pentru a oferi solutii si idei noi magazinelor online de la noi.

Probabil cea mai mare inovatie a urmatorilor ani pe Internet si nu numai

The Pirate Bay, cel mai cunoscut si controversat site de torrente, a lansat recent o sectiune prin care utilizatorii pot descarca obiecte fizice. OK, de fapt e vorba de physibles, cum le numeste TPB, date, informatii care pot fi transformate in obiecte fizice cu ajutorul tehnologiei 3D Printing. Vedeti in clipul urmator in actiune cum functioneaza imprimanta 3D Replicator, prezentata de MakerBot la CES 2012.