MANAFU*

Abonamente Evensys

Ofer o invitatie la ecomTIM 2012

Mai e o saptamana pana la ecomTIM 2012, evenimentul de e-commerce organizat de 2Parale. Timp de doua zile (8-9 februarie), specialisti locali si internationali vin la Timisoara pentru a impartasi din experienta lor si mai ales pentru a oferi solutii si idei noi magazinelor online de la noi.

Fiind vorbitor in cadrul evenimentului, am la dispozitie o invitatie. O ofer, prin tragere la sorti, unei persoane care imi spune intr-un comentariu pentru ce speaker ar veni la ecomTIM si de ce. Lista completa cu vorbitori e aici. Castigatorul va fi anuntat maine seara (2 ianuarie).

ecomTIM ofera multe motive pentru a nu rata aceasta editie. De la numele grele invitate, pana la workshop-uri aplicate si posibilitatile de networking oferite.

15 comentarii

  1. Anca Duma says:

    Eu una daca nu aveam alte planuri, as fi mers pentru Mikołaj Zakrzewski – Business Development Manager CEE, PayPal. Sunt tare curioasa cum a ajuns la o relatie echilibrata cu clienti din peste 35 de tari europene, cu siguranta a trecut prin multe experiente mai putin placute..
    PS: castigatorul il anunti pe 2 februarie , nu ianuarie – corecteaza. 😀

  2. Dan Bulucea si Cristian Manafu says:

    Va multumesc pentru aceasta ocazie!

    Sunt timisoreanca si ar fi un vis indeplinit sa fiu selectata pentru acest seminar, pe care il consider esential in formarea unui viitor antreprenor!

    Va doresc mult succes si un 2012 intru-totul perfect!

    Laura Radu

  3. Radu Laura Acsah says:

    Dan Bulucea si Cristian Manafu…mesajul e mai jos:)) Graba, strica treaba:))

  4. Flo says:

    eu as merge pentru Gillian Muessig (Founding President SEOmoz) dar si pentru Mikołaj Zakrzewski. Cu siguranta sunt oameni de la care cei din industria online au de invatat!

  5. Ciui Leonard says:

    Daca ar fi sa aleg un singur speaker (desi e greu), cred ca totusi as prefera sa merg la prezentarea lui Dorin Boerescu, 2Parale. E pe lista mea de prioritati la ora asta de a integra marketingul afiliat in performanta florariei online. Daca nu castig invitatia, sigur imi iau biletul 🙂 sper sa nu conteze comentariul asta la procesul de alegere a castigatorului 🙂

  6. Ana says:

    Eu as merge pentru a afla ultimele noutati si tendinte in SEO in 2012 de la Gillian Muessing si Gary Beal, dar si pentru Cristi Ignat si Dorin Boerescu – pentru a afla cat mai multe lucruri despre marketingul afiliat.

  7. Mihai says:

    Eu as merge pentru multi dintre vorbitori si pentru participanti insa nu as lipsi de la Gary R. Beal sperand ca o sa prezinte multe aspecte tehnice ale unui business online. Din alte considerente as vedea si prezentarea lui Mikołaj Zakrzewski.

  8. Simona says:

    As merge pentru mai multi, dar acum ii precizez pe Gary B. Real, C.Ignat si Sean Singleton.

  9. Andreea G says:

    Sunt sigura ca marketingul afiliat va fi the next big think, metoda prin care publisherii vor reusi sa-si rotunjeasca veniturile din online, asta si pentru ca metodele “traditionale” de monetizare pierd teren de la luna la luna. Asist la acest trend de ceva vreme si mi-ar placea sa descopar noi metode prin care sa-l “manuiesc” cu mai mult profesionalism, profesionalism tradus, bineinteles, prin cresterea conversiilor, de fapt, scopul primar al afilierilor.
    Cred intr-un mix de experiente, nu in adevarul absolut detinut de un singur guru, de aceea mi se par interesanti toti speakerii care sunt pe lista. Dintre cei pe care nu I-am mai auzit vorbind pana acum, sau a le caror experiente mi se par atipice si interesant de cunoscut sunt Mikołaj Zakrzewski si Gary R. Beal.

  10. VN says:

    Vreau sa merg sa vad ce spune Mikołaj Zakrzewski de la Paypal, pentru ca in orice business de ecommerce folosesti PayPal pana la urma… si pentru ca vorbitorii de acolo (am analizat lista) sunt cei mai in masura sa-mi dea nu numai insighturi din industrie ci si clarificarea/validarea ca m-am gandit la niste modele OK pt cele doua siteuri la care lucrez.

  11. Eu as merge pentru tot, deoarece sunt mai mult decat pasionat despre tot ce inseamna social media, marketing online si ecommerce, dar mai ales datorita faptului ca vreau sa imi deschid un magazin online, si m-ar ajuta enorm sa aflu ultimele noutati din domeniu. To give a name, chiar nu pot sa ma decid, pur si simplu. Mi se par foarte interesante toate dezbaterile 🙁

  12. conuenache says:

    pentru Fusu, Pavel, Boerescu si Manafu care au luat-o de la zero in proiectele lor si au reusit.

  13. Magda says:

    daca o sa ne permita vremea, as dori sa merg pentru Gillian Muessig si Dorin Boerescu. Lucrez la un proiect online in industria turistica si consider ca am foarte multe de invatat in acest domeniu pentru a deveni “expert” in ceea ce imi place sa fac.

  14. Prin tragere la sorti, a iesit Magda. Cred ca e prima data cand cineva care intra ultimul in concurs, iese castigator. Cel putin din experienta mea de extrageri! 🙂

    Magda, iti dau mail!

  15. Magda says:

    Multumesc, Cristi!

Comentează