MANAFU*

Abonamente Evensys

Online Leading Brands in Romania 2012

Ca in fiecare an la Digital Marketing Forum, Gemius si Evensys prezinta rezultatele studiului “Online Leading Brands in Romania“, o cercetare independenta ce ofera informatii despre cele mai vizibile si apreciate branduri romanesti in opinia utilizatorilor de Internet. De asemenea, propune topurile aferente pe patru mari domenii: telecom, auto, banking, cosmetice.

Cine vrea sa fie Social Ninja?

Ce mi se pare intersant in oferta de job-uri in social media este disponibilitatea unor posturi cu acoperire globala. Sunt cativa oameni la noi care au rol regional sau global in coordonarea activitatilor de social media pentru companiile lor. Un astfel de job este oferit acum de SnackTools. Iata detaliile:

Prietenii din fata blogului

S-au schimbat multe lucruri in blogosfera in cei sase ani de cand am inceput sa scriu constant pe blog si probabil se vor schimba si mai mult in cei care urmeaza. M-am bucurat insa aseara sa vad in acelasi loc multi dintre bloggerii cu care am crescut in acest timp. A fost parca o prietenie crescuta in fata blocului, pardon, a blogului.