MANAFU*

Abonamente Evensys

Prietenii din fata blogului

S-au schimbat multe lucruri in blogosfera in cei sase ani de cand am inceput sa scriu constant pe blog si probabil se vor schimba si mai mult in cei care urmeaza. M-am bucurat insa aseara sa vad in acelasi loc multi dintre bloggerii cu care am crescut in acest timp. A fost parca o prietenie crescuta in fata blocului, pardon, a blogului.

Anul acesta blogul va merge la scoala un pic mai devreme. La sase ani si un pic. Va fi primul contact cu realitatea. Asa cum ne-a fost si noua cand am mers la scoala.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au venit aseara la “6 ani de blogging in Romania“. Vreau sa ii multumesc Ioanei de la Bergenbier fara de care aceasta petrecere probabil nu ar fi avut loc. Staropramen a primit numai note bune aseara de la bloggeri. Pepsi este deja bautura racoritoare a intalnirilor blogosferice si asta pentru ca Ana-Maria e mereu alaturi de noi.

Multumiri echipei RedBull care ne-a energizat inaintea concertului The Runways. Multumesc lui Ionut si Ancai & Co pentru concertul extraordinar de aseara.

Fotografiile de la party sunt aici. Ne vedem la petrecerea de 10 ani!

Tags: ,

9 comentarii

  1. andressa says:

    Multumim pentru invitatie! 🙂
    Dar de ce ne revedem la 10 ani? La 6 ani si o luna ce are? =))

  2. Haotik says:

    Hai ca merge una si de 7 ani , stiu pe cineva care a facut lumea in 7 zile, poate facem si noi o superblogosfera in 7 ani)

  3. Daca are 6 ani, poate il bagi in clasa pregatitoare :))

  4. anda_elena says:

    La multi ani si la multe motive de petrecut!
    Iti multumesc ca ai crecut asa, frumos, decent, educat. Iti multumesc ca esti un model – in adevaratul sens al cuvantului – pentru multi dintre noi!

  5. Flo says:

    La cat mai multi ani, celui mai elegant blogger din .ro!

  6. […] chemat Manafu joi la 6 ani de blogging party si m-am dus. Si bine acum facut. Caci acolo, in centrul orasului, […]

  7. […] aproximativ o săptămână în urmă am aniversat, alături de alți bloggeri, 6 ani de blogging în România. Mai exact 6 ani de când – așa cum spune Cristi – bloggingul a început să se miște […]

  8. […] au fost sarbatoriti 6 ani de blogging in Romania, inca o initiativa reusita, “marca Manafu” Se pare ca atunci au inceput majoritatea bloggerilor mari de la noi sa fie activi in […]

  9. […] si observ ca s-a cam prins gustul aniversarii blogului. Andressa a organizat si ea. La fel si Manafu aseara cu 100 si ceva de invitati. Au explodat putin petrecerile pentru blogguri. De la 20-25 de […]

Comentează