MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Ofer un smartphone pentru un raspuns despre Salvamont

Concursul s-a incheiat. Extragerea si anuntarea castigatorului vor avea lor pe 5 martie.

Stiti sondajele alea cu “In ce au incredere romanii”? Daca m-ar intreba pe mine cineva, as zice ca in SMURD si in Salvamont. De fiecare, data cand oamenii de la cele doua servicii de salvare apar la televizor, eu ii privesc cu admiratie. Asa ca am primit cu mare deschiderea propunerea Vodafone de a sustine nou-lansatul mobisite m.0salvamont.org.

Site-ul ofera pe de o parte informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania, dar si o legatura directa cu Dispeceratul Salvamont. Il recomand ca un bookmark pentru cei care sunt indragostiti de munte.

CONCURS
Asa cum ziceam in titlu, voi organiza un mic concurs, de fapt o tragere la sorti, pentru cititorii blogului meu. Am nevoie doar de un raspuns in comentarii la intrebarea: “In ce situatii vedeti util mobi site-ul m.0salvamont.org?“.

Premiul este un Motorola Defy+, genul de telefon tocmai bun de scos la munte si rezistent la o serie de intemperii.

Las deschisa inscrierea pana pe 2 martie si trag la sorti si anunt castigatorul pe 5 martie. Fiecare participant are dreptul la un singur raspuns.

Vodafone este partener oficial al Salvamont (Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania) din 2004. De atunci, operatorul a sprijinit Salvamont cu aproximativ 300.000 de euro pentru infiintarea si functionarea Dispeceratului National 0Salvamont, servicii de telecomunicatii pentru echipele Salvamont din toata tara, achizitia echipamentelor speciale necesare salvamontistilor in interventiile de salvare pe munte, imbunatatirea semnalizarii traseelor montane, refacerea refugiilor montane, realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti, etc.

CASTIGATORUL ESTE…

In extragere au intrat 520 de raspunsuri considerate valide (avand legatura cu subiectul). Pentru alegerea castigatorului am folosit site-ul Random.org. In urma extragerii, castigatorul telefonului Motorola Defy+ a fost desemnat Popescu Florin.  Acesta va primi premiul dupa confirmarea identitatii. Clipul extragerii este disponibil aici.

530 comentarii

  1. BORS IOAN says:

    Site-ul mobil proaspat lansat este util pentru consultarea traseelor marcate turistic, privind distante, timpi, marcaje, inlocuid o harta clasica montana. Prognoza meteo locala si lista cabanelor si a punctelor de refugiu din zona, unele cu coordonate exacte si posibilitate de contactare telefonica, fac din m.0salvamont.org un ghid montan nelipsit

  2. Baluta Aurelia says:

    este un ghid foarte bun in caz ca nu mai stii drumul

  3. Barbuceanu Mihaela says:

    este foarte util in drumetiile pe munte

  4. mihai florin says:

    afisarea traseelor turistice,a starii drumurilor si a vremii.

  5. balosu maria says:

    afarea vremii ,a traseelor recomandate.

  6. Ale says:

    Este foarte util pentru calatoriile la munte

  7. Ovidiu says:

    Este util pentru a fi informat cand mergi pe munte despre vreme,drumuri,cazare…

  8. Oprea Elena says:

    Site-ul este foarte util pentru a afla informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania, dar si o legatura directa cu Dispeceratul Salvamont.

  9. Brata Robert Marian says:

    Pentru mine, este un site foarte bun pentru toti pasionatii excursiilor la munte deoarece ma ajuta sa-mi planuiesc excursia in mod detaliat si anume, date despre locatiile pe care le-as vizita pentru a ma decide in legatura cu destinatia, detalii despre cazare, ce cabane sunt in locatiile respective, detalii despre activitatile pe care le pot face, anume, partii sau trasee montane. In plus, sunt informat depre starea vremii, starea drumurilor pentru a stii daca pot pleca in locatiile preferate si pentru a putea aproxima timpul de sosire la destinatie. Iar cea mai buna facilitate pe care o ofera website-ul mobil este comunicarea facila cu serviciile de salvamont judetene, dispeceratul national salvamont si alte puncte de contact ce mi-ar fi de foarte mare ajutor in cazul unei eventuale probleme.

  10. Picincu Viorica says:

    nu mi-ar lipsi din rucsac atunci cand merg pe munte

  11. Andrei says:

    Acest nou site ajuta impatimitii sporturilor de iarna sau pe cei pasionati de drumetie montana sa isi faca un itinerariu sau pur si simplu sa vada cum e vremea. Cei aflati in situatii de urgenta pot accesa acest site pentru a afla informatii de utima ora si a lua cele mai bune decizii.

  12. Monis says:

    M-ar ajuta sa ma descurc cu eventualele trasee pe care doresc sa le parcurg, in orientare, vreme, locuri de cazare si muuulte altele!

  13. Elena Gornescu says:

    Este util tuturor celor carora le plac drumetiile, calatoriile pentru a fi informati cu privire la vreme dar si la eventualele riscuri la care se expun!

  14. calin says:

    util cand esti in drumetie indiferent cat de bine ti-ai facut temele de acasa.nu se stie niciodata unde poti sa ajungi sau prin ce situatii poti sa treci.chiar si cei mai experimentati au nevoie de un mic ajutor uneori.

  15. Serban Traian says:

    Foarte tare

  16. Simona Scurtu says:

    Aplicatia ii ajuta pe cei care calatoresc pentru informatiile necesare inainte de plecare dar si pentru un eventual ajutor in cazul in care au nevoie de o echipa de salvare.

  17. Popa Rodica says:

    Siteul ofera informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si este util cand suntem in drumetii pe munte.

  18. Cristina Ramona says:

    Intr-o expeditie la munte, sa am acces la toate informatiile dorite ! Este foarte util.

  19. Constanta Voinea says:

    Modernizarea de care are nevoie orice iubitor de telefoane de noua tehnologie si utilitate mai ales in expeditii la munte,

  20. Razvan Cristian says:

    Chiar sunt un iubitor de munte, si acest telefon ar fi un adevarat prieten, sa “escaladam” amandoi muntii nostrii dragi. !

  21. Bine cu foarte bine pot sa scriu. bravo totul ete o. k.

  22. Domilescu Ionela says:

    Foarte util ptr toate traseele turistice , montane din Romania !

  23. Alina Ioana says:

    Pasionatii muntelui chiar aveau nevoie de asa ceva! Multumim !
    In momentul planificarii unei drumetii/ calatorii , acest site faciliteaza, plus ca increderea in veridicitatea informatiilor este foarte mare.

  24. Sturza Andrei says:

    este forte util pentru afisarea traseelor turistice, a vremii si a situatiilor de urgenta.

  25. Onet Ciprian says:

    Buna ziua,
    Site-ul m.0salvamont.org il vad util in urmatoarele situatii:
    – in cazul in care doresti sa iti petreci un weekend la munte ca sa aflii starea drumurilor;
    – starea partiilor;
    – in cazul in care doresti sa urmezi anumite trasee montane;
    – in caz de ratacire sau accident pe munte;
    – anuntati intotdeauna ianinte de plecarea pe un traseu;
    – sa utilizezi doar poteci marcate si amenajate corespunzator.
    Felicitari pentru initiativa salvamont, vodafone, blogurilor participante dar si pentru promovare.

  26. Daniela Carmen says:

    Utilitatea mobi a site-ului m.0salvamont.org in urmatoarele situatii
    – oricat te-ai pregati, chiar daca exista aplicatia – la munte conditiile se schimba uneori dramatic si foarte rapid; aplicatia ofera informatie in timp real;
    – este o aplicatie interactiva;
    – poti afla conditiile specifice localizarii;
    – optimizata pentru mobil, se incarca repede;
    – intr-o situatie disperata, este important sa stii ca poti fi in contact cu cei ce te pot salva;
    – orice canal nou, aditional de comunicare cu salvamontul creste sansele de supravietuire.

  27. andreea says:

    Acest site esti util pentru impatimitii drumetiilor,pentru aflarea conditiilor meteo,pentru starea partiilor,pentru aflarea traseelor montane si de asemenea pentru multe altele.felicitari pentru initiativa salvamont.

  28. Marin Loredana Ecaterina says:

    Este util in mai multe situatii,de exemplu daca vreau sa merg la munte,imi ofera informatii despre stratul de zapada,evolutia vremii.Mi se pare foarte buna intiativa celor ce l-au creat.

  29. Ioana says:

    Este util in orice moment legat de drumetiile montane prin faptul ca iti pune la dispozitie toate informatiile necesare,centralizate.

  30. fodoran nicoleta says:

    Site-ul este foarte util pentru a afla informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi

  31. Georgescu Ramona says:

    afisarea traseelor turistice,a starii drumurilor si a vremii.

  32. Daniel says:

    Site-ul m.0salvamont.org poate fi foarte util pentru descrierea traseelor turistice si pentru furnizarea de informatii despre starea traseelor si conditiile meteo.

  33. mircea m. says:

    un site util pentru drumetii montane, cu informatii despre starea vremii si trasee inchise.

  34. Nicolae Daniel says:

    Afiseaza trasee montane, partii, cabane, etc.

  35. emil popa says:

    Siteul este util cand mergem pe munte, in cazul in care vrem sa aflam informatii actualizate despre vreme, trasee turistice sau partii de schi.

  36. Din orce punct de vedere este de nota 10 – Nu este un subiect referitor la acest asa numit caz ca rau sepoate spune, Numai bine cu foarte bine deci bravo

  37. Miclea Sami says:

    diferite accidente, excursii la munte, inzapeziri si alea alea

  38. Dascalu Carmen says:

    Util atat in situatii de urgenti cat si atunci cand doresti sa te informezi despre conditiile meteo inainte de a alege un traseu turistic.

  39. Anca Ioana Radu says:

    Am participat intr-un proiect de Craciun prin care trebuia sa ducem cadouri unor copii si am ramas blocati pe un drum de munte si abia am reusit sa ne mai intoarcem.
    Cred ca informatii despre starea vremii, sau update-uri despre anumite drumuri care sunt inchise sunt vitale in astfel de momente.

  40. Eugen says:

    Eu personal il voi folosi pentru planificarea traseelor unor drumetii foto prin munti.

  41. Carnariu Teodora says:

    Mobi site-ul m.0salvamont.org este util in cazul in care te hotarasti sa faci o excursie la munte cu tot ce presupune aceasta : si bune si rele. Dar mai ales pentru a preveni relele. Ce rost are sa-ti propui un traseu si sa afli la baza lui ca este inchis? Sau sa nu stii ca vor veni niste zapezi cum au fost anul acesta … cat casa. Ma gandesc cum am plecat pe munte inainte de 1989 fara telefoane mobile, fara acces la apelarea salvamontistilor… Acum este usor, practic si mai sigur pentru ca te poti informa si poti cere ajutorul la nevoie.

  42. tereza min says:

    este util cand voi merge la munte, am vazut ca are si un numar de telefon, probabil putem si suna in caz ca ne ratacim sau lucruri de acest fel

  43. augustin B.O. says:

    sa zicem ca te plimbi mai mult sau mai putin linistit prin padure, tra la la la la…( nu chiar ca Scufita Roz – stiti “povestea”; Scufita Rosie si Scufita Roz mergeau prin padure spre casa bunicutei, Scufita Rosie care stia povestea a luat-o pe drumul cel bun, Scufita Roz care n-o stia a luat-o peste tot – ce bine i-ar fi prins si ei un acces instant la informatiile de pe acest msite – iar daca v-ati gandit la prostii sa va fie rusine ), in fine sa ne continuam tribulatiile prin peisaj, copiii iti impuie capul cu tot ce le trece prin minte, ratele la banca nu-ti dau pace si nevasta te cicaleste si critica constant – ce fericire – ( te gandesti la bancul cu el si ea pe marginea prapastiei, ei i se facu cald el ii facu vant – ca sa nu se spuna ca sunt misogin merge si viceversa – el ii facu vant pt. ca ei i se facu cald – ei bine glumesc, ce scufita mea…) si normal constati ca ai ratat drumul spre vila bunicutei, nu tu jacuzzi si sampanie cu caviar si restul de rasfat de sfarsit de saptamina ( ati vrea si voi ca si mine o asa bunicuta nu ) disperarea e cuibarita in bratele tale, unde esti, ce faci acum, cine te poate ajuta – si acum chiar ca nu-ti arde de bancul ala cu trei morale in care un soricel fugarit de o pisica roaga o vaca sa-l ascunda, vaca “lasa” pe el o balega dar din nefericire codita soricelului ramine pe afara asa ca pisica il inhata fara probleme; morala 1: cine te baga in rahat nu iti vrea neaparat raul; morala 2: cine te scoate din rahat nu-ti vrea neaparat binele si morala 3: daca tot te-ai bagat in rahat baga-te de tot – in schimb acum cei de la msite-ul Salvamontului chiar te pot scoate din rahat…

  44. baydok says:

    Este folositor la aflarea starii vremii, a conditiilor traseelor montane!

  45. Bogdan Diaconu says:

    Este util in planificarea drumetiilor, informarea privind starea anumitor trasee precum si a punctelor de interes.

  46. Cismaru Denise-Raluca says:

    Site-ul este util pentru a afla informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si tot ceea ce tine de munte. Este un adevarat prieten pentru cei pasionati de drumetii montane.

  47. Baida Violeta says:

    acest site este foerte util pentru ca ofera inofrmatii despre conditii meteo, partiile de ski in tim real, este un ghid foarte bun!

  48. Ady says:

    Acest site mi se pare ca ajuta foarte mult iubitorii de adrenalina deoarece vine cu foarte multe chestii informative(trasee,starea vremii,partii de sky etc) si partea cea mai buna este ca a fost creat pentru mobil si il poti accesa in timp ce te indrepti catre o partie de ex, iar informatiile sunt corecte si sunt in timp real. Grafica este destul de buna si te face sa revii…sper ca acest site sa nu dispara

  49. Petre Marin says:

    Acest site il vad util atunci cand vreau sa aflu diverse informatii despre munte si sunt in masina, de exemplu.

  50. Mihai says:

    Site-ul din ce am vazut este util pentru a afla starea vremii cand te-ai decis sa pleci in ultimul moment intr-o excursie, sau pentru anumite trasee si drumuri ce pot fi inchise sau periculoase in anumite perioade ale anului.

Comentează