MANAFU*

Abonamente Evensys

Despre avioane, aeroporturi si alte lucruri din aer si de pe pamant

Sunt un fan al calatoriilor cu avionul. Si al aeroporturilor, desi mai mereu imi aranjez zboruri directe sau cu un timp de asteptare cat mai scurt. Ce imi place mai nou este incercarea liniilor aeriene, in special, de a veni cu tot felul de inovatii catre calatori.

De exemplu, KLM a lansat recent serviciul Meet & Seat, care iti poate spune cine mai calatoreste cu tine dintre cunoscutii sau prietenii tai, pe baza datelor obtinute de pe Facebook si LinkedIn. Ceva mai apropiat de socializarea online a lansat anul trecut Malaysia Airlines. E vorba de o aplicatie de Facebook pentru rezervarea locurilor sau check-in in grupurile de prieteni.

Dar si la sol se intampla lucruri interesante. Prin 2008, pe aeroporturile din Paris, calatorii puteau primii lectii de dans. La inceputul acestui an, pe aeroportul international din San Francisco, a fost deschisa prima sala de yoga. In 2011, autoritatea aeriana din Vancouver a cautat un blogger pe care sa il acomodeze in aeroport timp de 80 de zile (si nopti).

Din pasiune pentru avioane, zboruri si aeroporturi, deschid o noua serie de posturi cu tot felul de lucruri interesante din domeniu. Sper sa prinda la public.

3 comentarii

  1. V says:

    Ce inseamna “a acomoda”?

  2. Sunshine says:

    Am zburat si eu anul trecut cu KLM si pot sa zic ca serviciile lor m-au impresionat. De la boarding card-ul imprimat la automate, pana la stewardese fara zambete false.

  3. […] găsit zilele astea la Manafu și Bogdana Butnar următorul spot despre noul serviciu […]

Comentează