MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde comandam pe Amazon?

Amazon ramane pentru unii singura sursa de cumparaturi online, pentru altii ca mine, desi cunoastem tot felul de site-uri, este o destinatie web in care ajungem de multe ori din impuls. Ieri am cumparat doua carti de pe Amazon US, iar la check-out am fost uimit un pic de valoarea transportului. Costa mai mult de jumatate din valoarea cumparaturilor mele. Inteleg, vorbim de US -> Romania, dar totusi!?

Cartile mi le-am luat mereu din US. Am luat, intr-o cmpanie, niste haine de pe cel din UK. Nu am incercat pana acum varianta din Germania. Care ar fi deci cea mai buna alegere?

14 comentarii

  1. necenzurat says:

    pai depinde, am facut niste calcule, daca ai viza de stare, e mai ieftin sa te duci cu avionu pana acolo sa iti cumperi un MacBook Pro si un iPhone si nu platesti taxe vamale.

    exisa servicii de package forwarding, just Google it

  2. nwradu says:

    Te uiti pe Amazon US dupa produse. Cand te decizi ce vrei, mergi pe Amazon.de sau Amazon.fr si cumperi de acolo, te poti loga cu acelasi cont. Fiind din Europa, e mai ieftin transportul.

    De asemenea, site-urile Germania si Franta uneori trimit in Romania produse pe care USA nu le vinde peste hotare.

    Singura exceptie fac cartile si alte produse la care e posibil sa primesti totul in limba germana, trebuie sa fii un pic atent.

    Nu conteaza ca nu stii germana sau franceza, pe site-ul Amazon oricum te descurci si stii ce trebuie apasat indiferent de localizare.

    Nu te baga pe Amazon UK, nu prea merita achizitiile in lire sterline.

  3. NWRadu are dreptate, așa fac și eu.
    Un sfat și mai bun dacă ești în căutare de cărți: caută pe Amazon cartea pe care o vrei, copiază seria cărții (ISBN) și intră pe Okian.ro să o comanzi. De cele mai multe ori prețul este același (minus transportul foarte scump) iar timpul poate fi mult mai scurt (pentru că Okian le are pe stoc sau le aduce din Europa rapid).

  4. ana says:

    pentru carti cea mai buna varianta imho este cautat + citit reviews pe amazon si comanda pe thebookdepository.co.uk, cu transport free.

  5. qooqle says:

    Cartile le cumpar de la Amazon de pe bookdepository.co.uk ( au fost cumparati de Amazon 🙂 ) , au livrare gratis world wide.

    In rest cumpar diverse de pe ebay.co.uk sau alte site-uri din UK.

  6. nwradu says:

    Ehm… pentru carti Kindle?

  7. Unele carti mai au si poze, nu?… Si in plus, e vorba de feeling-ul pe care uneori ti-l da o carte tinuta in mana.

  8. Bbcversus says:

    Cartile de pe bookdepository.uk, am cumparat o gramada, s-au miscat rapid si fara dureri de cap. In rest Ebay sau de pe Amazon.de – si acestia sunt destul de rapizi.

  9. Sara says:

    La noi e si site-ul, (care mi se pare interesant cu magazinele sale) http://www.pricedefy.ro/ dar pacat ca nu are carti…

  10. Andrei Gereb says:

    eu studiez in uk, so no probs cu transportul.

  11. Gabi A says:

    pt. carti as recomanda si http://www.karte.ro: au o baza imensa de carti si aduc cam in 2 saptamani. La o prima verificare sunt mai ieftini decat okian.ro

  12. Iulian T says:

    Pentru comenzi in Amazon UK, este util acest site:

    http://www.librarialibertas.com/

    Este magazin afiliat Amazon si puteti folosi o adresa de livrare din Marea Britanie pentru a comanda orice produs in Amazon (nu toti vanzatorii din Amazon livreaza in Romania).

  13. george says:

    pe amazon vand si Second Hand? Vreau sa cumpar niste tricouri si nu vreau sa nimeresc vreun SH…vreau doar magazine, cum le identific? Multumesc

  14. mateescu george says:

    acum putem sa comandam aproape orice din romania si sa avem acces la magazine online din germania sau din europa.am gasit site asta care zice ca asta face:
    http://www.teamshopping.ro
    a lucrat cineva cu ei?

Comentează