MANAFU*

Abonamente Evensys

Ziua Z a lansat Zonga.ro

Am incercat sa il conving pe Sergiu Biris sa lanseze Zonga la NetCamp 2011. Mi-a zis ca mai are nevoie de timp, ca sunt mai multe lucruri de pregatit. Atunci m-am mirat un pic, aseara, dupa lansare, am inteles insa de ce nu putea pregati lansarea in cateva saptamani. Produsul lui nu e o joaca de-a antreprenoriatul.

“Zonga este un player de muzică pe care utilizatorii îl pot instala pe orice computer și pe telefonul mobil, pentru a asculta orice melodie își doresc. Astfel, Zonga facilitează accesul utilizatorilor la toată muzica lor preferată, melodiile putând fi accesate pe loc, de oriunde: muzica este stocată online, iar playlist-urile, piesele favorite și preferințele utilizatorilor sunt sincronizate automat între toate dispozitivele deținute (desktop, acces web, telefon mobil).

Conținutul este redat on demand, dar există și opțiuni radio (de exemplu, radio rock). Mai mult, Zonga permite ascultarea melodiilor și atunci când utilizatorul nu are acces la internet. Momentan această funcționalitate este disponibilă în aplicația desktop, dar în săptămânile următoare va fi disponibilă și pe mobil.”

Nu am apucat inca sa il folosesc, asa ca v-am oferit mai sus descrierea oficiala. Sergiu imi spunea aseara ca pot asculta muzica si in avion, fara conexiune la Internet. Acesta este probabil motivul principal pentru care il voi folosi. Sunt sigur ca voi mai gasi altele cand il voi testa.

Zonga a fost lansat in fata a 150 de bloggeri care au participat la petrecerea surpriza “Ziua Z“. Fotografii de la eveniment puteti vedea la Cristi Sutu, Piticu, Criserb, Sorin Rusi, George Popescu.

13 comentarii

  1. mihai says:

    vreau si eu invitatie la beta 😉

  2. Am vazut ca au fost deja oferite prin diverse surse online.

  3. mihai says:

    De ce sa aleg Zonga cat timp am grooveshark?

  4. pentru ca intotdeauna trebuie sa existe si alte optiuni. si istoria ne-a aratat ca nu poate exista doar Coca-Cola sau doar Microsoft.

    altfel, vezi ce ofera amandoua si apoi vei sti care e mai bun PENTRU TINE.

  5. Felix says:

    Zonga asta e un fel de spotify american sau…

  6. Va esua. Ii dau 6 luni.

    De ce? Grooveshark, Spotify, Rdio, Pandora, Last.fm, etc.. nici nu are rost sa scriu in cuvinte daca stiti ce-i cu denumirile de mai sus. 🙂

  7. Ai comparat serviciile enumerate cu Zonga si ai ajuns la concluzia asta sau esti de aceasta parere cunoscand oferta internationala?

  8. Rares P. says:

    prima impresie conteaza -> imi place

  9. J.Con says:

    Bun, si explica-mi si mie daca playlistu este tinut pe server cum puma mea se ajunge la piese,decat daca se descarca tot playlistu, mi se pare un pic vrajeala marketing, bla bla bla, fara net, e ca si cum eu as putea intra pe manafu.ro fara internet, totusi mi se pare un pic suprarealist

  10. Gioka says:

    Nici nu am citit comentariile şi exact la asta mă gândeam şi eu,că ascult de mult grooveshark de exemplu,sau radiourile de pe itunes.Pe mine nu prea mă atrage dar nu noi suntem targetul,stay cool.Şi va merge cum a mers şi trilulilu,e aceeaşi echipă.Cred că au studia puţin potenţialul.Eu nu aş fi făcut aşa ceva pentru RO….e de mega apreciat ăn rest.

  11. Gioka says:

    Am scris repede şi nu mai văd de somn,scuze gramatica.

  12. Am folosit Grooveshark cont plus. Ofera practic tot ce iti poti dori, si mult peste.

    Cred ca problemele la Zonga vor fi de cantitate pentru:
    1. Piata.
    2. Continut.

    Stiu cum e sa lucrezi la un proiect mult timp, si stiu ce inseamna sa primesti comentarii negative. Nu e intentia mea sa o fac, dar imi exprim, prin experienta pe care o am, parerea proprie. Consider ca acest serviciu nu va avea succesul dorit.

    Sper sa ma insel – daca ajuta cu ceva.

  13. […] Zonga Prima mare lansare a anului 2012, Zonga a intrat intr-o mare liga a serviciilor on demand. Este un player de muzica pe care utilizatorii il […]

Comentează