MANAFU*

Abonamente Evensys

SMURD devine tot mai bun

O suta de ambulante SMURD din Bucuresti si 26 de judete sunt acum dotate cu echipamente video ce permit paramedicilor sa transmita catre dispeceratul central si Spitalele de Urgenta atat imagini video cu pacientii, cat si parametri medicali ale acestora.

Companiile au nevoie acum de o “strategie de imagine”

Va reusi Pinterest sa depaseasca Facebook? Nu, dar reuseste acum sa creeze sau, mai bine zis, sa ne atraga atentia cat mai mult spre vizual, spre lucrurile frumoase. Vom vedea o reintoarcere la frumos in advertising-ul companiilor. Asa a sunat o scurta discutie dupa prezentarea mea de ieri de la Social Media Summit Iasi. Spuneam si la editia din Bucuresti ca Pinterest a prins pentru ca e, printre altele, emotional si aspirational. Fireste, sunt efecte resimtite de obicei in partea Mai mult ››

Decat o blogosfera

Eu sper sa treaca repede pofta asta de senzational de pe bloguri. Nu de alta, dar dupa momentul cu bloggerii exclusivisti si faza cu apa chioara, blogosfera incepe sa lase un gust din ce in ce mai amar. Si e pacat sa ne tot scapam pe noi in propria piscina.

De la Pinterest la Nuji

Pe langa faptul ca ne-a oferit o noua jucarie, ca tot nu mai aveam nimic exciting de la Quora si Google Plus incoace, Pinterest a scos in fata proiecte mai vechi. Acum vad ca se vorbeste de Nuji, un serviciu lansat in 2010 la Seedcamp, care initial era sustinut de o aplicatie de iPhone. Vedeai intr-un magazin un obiect, scanai un cod de bare si apoi imaginea acestuia iti aparea in contul pe Nuji. Faceai bookmarking la shopping.