MANAFU*

Abonamente Evensys

Cate conturi false sunt pe Facebook?

Facebook a declarat recent ca intre 5 si 6% dintre conturile create sunt duplicate sau fictive. Ceea ce inseamna ca peste 40 de milioane de conturi – din cele peste 845 de milioane la nivel global – sunt false. Cred ca aceste date sunt binevenite. Mai linistesc un pic spiritele celor care scot in fata problema conturilor false ca o scuza pentru a nu initia campanii si proiecte pe Facebook. Urmeaza acum sa depistam cati utilizatori de Facebook sunt “concursomani”. (via)

9 comentarii

  1. vali says:

    come on…

  2. In Romania procentul de conturi duplicat cred ca este de cel putin 10%.

    De ce? Pentru ca o singura persoana a facut conturi la tot arborele genealogic, inclusiv animale de companie.

  3. vali says:

    5% mi se pare o cifră mică. dar presupunând că e pe bune, ăia 5% fac mult damage overall industriei.

  4. Si eu cred ca e putin. Posibil sa nu fi depistat ei foarte bine. Dar macar au zis ceva.

  5. Acum cu conturile duplicate e o poveste lunga. Cati le-au facut cu buna stiinta, cati le-au facut din greseala, cati le-au facut pentru companii…

  6. Iulian says:

    Discutia in jurul conturilor false este o discutie despre permisul de port-arma al unui nebun. E adevarat ca cele mai multe greseli se fac din nestiinta. Dar cine pune un pistol in mana unui copil de 10-12 ani, ar trebui sa fie inchis nu sa poarte arma conditionat. Exista parinti pentru care Internetul nu-i periculos, ceva de cautat cu google. Avem copii de clasa a – II -a cu conturi si poze in ipostaze PUBLICE in care adultii habar nu au la ce ii expun.

    In lipsa stiintei si mai ales a constiintei, cineva care ar trebui sa aiba grija de om, ar trebuie sa zica ceva mai apasat NU consumului de SARE, ZAHAR sau Grasimi ci oricarei arhive publice online fara control parental, oricum s-ar chema ea si orice ar contine ea.

  7. Iulian says:

    *NU NUMAI consumului de sare, zahar sau grasimi

  8. […] Cate conturi false sunt pe Facebook? […]

Comentează