MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine va testa o pereche de blugi

Am fost un pic coplesit de numarul mare de solicitari pentru a testa o pereche de blugi Puma de la ZorileStore.ro. Mi-ar fi placut, sincer, sa ii pot include in acest experiment inedit pe toti doritorii. Cei de la magazinul online au fost si ei incantati si au venit cu inca o pereche in teste”. Asa ca vom alege o femeie si un barbat pentru aceasta prima runda. (Eu sper sa mai fie si altele)

Tipuri de teste
Am observat in raspunsuri ca multi isi doresc niste blugi rezistenti la toate. Unii insa tin mai mult la culoare si deprecierea in timp dupa un uz obisnuit. Au fost si cateva propuneri foarte extreme. Sper in runda a doua sa ii trecem prin incercari mai dure.

Cum sunt blugii Puma
Aici vorbesc de prima mea impresie. Am ales o pereche slim fit – medium worn. Dupa un prim test “pants-on”, am remarcat doua aspecte importante (cel putin pentru mine): sunt foarte usori si confortabili cand ii porti. Nu sunt scortosi si nici nu te “trag” in jos. Cred ca materialul este potrivit pentru acest sezon.

Mi-ar fi placut sa nu aiba o talie asa de inalta si sa fie un pic mai largi pe picior. Se pare insa ca sunt intre slim si regular ca stil.

Cine ii va testa
Cum spuneam, vom avea doua teste. Am convenit cu echipa ZorileStore.ro sa includem o femeie si un barbat, in rest decizia a fost a mea. Am vrut apoi sa fie un om din tara si unul din Bucuresti si am mi-am dorit sa vad doua tipuri de teste.

L-am ales pe Marius Sescu pentru ca a propus un test clasic. Sper insa sa nu ii spele chiar in fiecare zi. Am ales-o pe Nina Costea pentru ca va combina mai multe activitati. Sper sa fie amandoi de acord.

10 comentarii

  1. eBogdan says:

    ahh ce as fi vrut eu sa-i fi testat, de mult timp am pus ochii pe blugii aia..

  2. nina says:

    Imi pare foarte bine că-i voi testa, sper să le pară bine si blugilor că ajung la mine, eu sunt sigura ca vom avea o relatie speciala. 🙂 Multumesc!

  3. zorilestore says:

    @nina de abia astept sa vad ce fel de “relatie” se va lega intre voi 😛

  4. No si numa ce mi-am cumparat o pereche de blugi si io. Asta e, daca imi cumpar blugi odata la 3 ani si ii mbrac de maxim 30 de ori in an … Poate modelul acesta care l-am cumparat, fiind mai larg, o sa-l port mai des :).
    Felicitari pt concursul organizat si castigatori

  5. Marius Sescu says:

    Mulțam, merg să pregătesc mașina de spălat și camera foto, blugii ăia vor avea niște zile grele alături de mine.

  6. Brindusa says:

    Marius spaima blugilor :))

  7. Bogdan says:

    Felicitari castigatorilor ! Mi-ar fi placut si mie sa ii testez , i-am vazut de ceva timp pe site-ul lor. @nina asteptam un review ceva 😀

  8. […] cu cele 26 de perechi de blugi din sifonier, m-am bucurat nespus să încerc prin intermediul lui Cristi o pereche de blugi Puma oferiți de Zorilestore.ro. Cum oamenii m-au lăsat să aleg ce vreau eu de […]

  9. […] Marius Sescu si Manafu, sa-i tortureze ei cum doresc si apoi sa ne spuna rezultatele. Astfel, la final, fiecare dintre cei doi a scris cate un articol in care si-au expus parerile. Va invitam si pe voi sa cititi review-ul lui Marius Sescu si al lui Manafu. […]

  10. […] trecută am primit datorită lui Cristi o pereche de blugi Puma de la ZorileStore.ro, magazinul online despre care am mai povestit pe […]

Comentează