MANAFU*

Abonamente Evensys

Linkin Park lanseaza albumul “Living Things” pe 26 iunie

Odata cu lansarea single-ului ‘Burn it down”, Linkin Park a anunta ieri si tracklist-ul noului album, Living Things, programat pentru 26 iunie. Am dat deja pre-comanda pe iTunes pentru album, am descarcat single-ul, am luat biletele pentru concertul de pe 6 iunie. Sunt pregatit deci.

Sper doar sa aduca in concert si cateva piese noi. “Burn it down” suna mai “slow” decat titlul. E o piesa OK, insa ma asteptam la ceva mult mai puternic. Parca e o intoarcere la primele albume. Alte pareri?

4 comentarii

  1. Julie says:

    Trebuie sa recunosc ca inca nu am ascultat nimic de pe el, caci abia acum am aflat de lansare. Insa daca zici ca sound-ul seamana cu cel de pe albumele mai vechi probabil imi va placea! Din nou ma surprinzi oricum cu gusturile muzicale… 🙂

  2. Am comandat și eu de pe iTunes noul album. Primul single mi se pare unul cuminte, cumva între sound-ul (inovator, genial) de pe ultimul album și metal rock-ul pe care lumea îl cunoaște. Sper ca albumul să fie în linia “A thousand suns” care m-a rupt… Acum că Korn a lansat cu album plin de colaborări cu producători electro/dnb/dubstep ar fi culmea ca tocmai pionierii electro-nu-metal-ului să fie mai prejos!

  3. sau poate va fi un back to the roots…

  4. Anda says:

    e ok piesa, dar nu ma da pe spate. d-abia astept, insa, sa-l aud pe Chester cum o canta live (in special la refren):D

Comentează