MANAFU*

Abonamente Evensys

Romanii si multumirile

Sorin Tudor a fost mai rapid si a dus primul pe blog o idee pe care o tineam si eu in minte, in Drafts. El povesteste cum un designer israelian a venit pe blogul lui si i-a multumit in urma unui post despre el. Acum ceva vreme, cand am scris despre un blogger din Suedia care testa jeans, acesta a venit si mi-a multumit pentru mentiune. Acum cateva zile, am pus pe blog o prezentare de pe Slideshare. Autorul a vazut si mi-a lasat un comentariu in franceza.

Preiau si eu intrebarea de la finalul postului lui Sorin: Vi s-a întâmplat ca vreun român să vă mulțumească pentru că l-ați promovat? Cât de des?

10 comentarii

  1. Este o campanie ? O smecherie ceva ? Un test ? De inteligenta ? Pe bune ? Raspunsul corect: asa si asa. As vrea insa mai multe multumiri.

  2. Eu am imceput sa fac un mic catalog cu designerii romani. Unu chiar mi-a cerut sa il scot din respectivul catalog. Multumire am primit doar de la un tip din Suedia ” Thanks for the fine words! …”. Am primit si de la romani 🙂 Brandient Team: “It’s good to know you liked it, thank you.” Am scris despre cartea lor Brandient 101.

  3. Sorin Tudor says:

    @Cristi,

    Inca o “nuanta” pe care am spus-o doar pe fb: aproape toti romanii stabiliti peste hotare mi-au multumit pentru ca am scris despre ei. Romanii din tara care au multumit sunt, procentual, incomparabil mai putini.

  4. o campanie ROM neaprobata. am pus eu mana pe propunerea agentiei si m-am vorbit cu Sorin. ne-ai demascat! 🙂

  5. d-petre says:

    Cam ca la handbal … 10 la 1 vorbesti de bine despre 10 romani si iti multumeste unul.

  6. Bogdan says:

    De cind mi-am facut pagina speciala pt multumiri (nu glumesc, este aici – http://legi-internet.ro/blogs/index.php/2007/10/30/despre_multumesc?blog=10) si i-am incurajat pe oamenii care cred ca merit sa-mi lase un multumesc a crescut in mod semnificativ numarul.

    Altii o folosesc ca formular de contact, pt ca sunt lenesi.
    Deh, dupa fire.

  7. Andrei says:

    Sincer, as putea spune ca 75-80%din articolele in care am scris fara sa instiintez realizatorii unui articol, produs etc. urmat de o analiza s-a bucurat de un feedback din partea romanilor, uneori prin multumire, alteori au urmarit comentariile si reactionat la ele. Legat de straini, rata a fost de 10-15%, in conditiile in care am un blog romanesc. 🙂

  8. nwradu says:

    Eu am scris candva un post in care am pus si un link catre lucrurigratis.ro, desi nu era subiectul acesta.

    Am primit un email de multumire, dar nu asa, “multumesc pentru mentiune!”, ci tehnic, cu “multumesc, linkul tau ne-a adus x vizitatori in y zile cu avg time on site de z minute, un trafic foarte bun”. Ca la carte mi s-a parut.

  9. George says:

    Culmea, da. La mica mea jucarie au venitără câțiva onlineri, chiar de top, nu spun cine ;), și au zis mersi.
    Însă, n-au venit companii în acele puține ocazii în care am scris bine de ele sau măcar când am scris de rău. Chiar am o istorie funny cu un post care creștea ciudat în trafic deși nu dinspre google sau din vreun link online. Și totuși nu-mi spunea nimeni măcar un „bă ești prost, n-ai înțeles nimic”.
    Deci, da, au venit câțiva oameni. Nu, n-au venit companiile.

  10. Max Peter says:

    Da, mie mi s-a întâmplat. Şi am rămas prieteni de atunci.

Comentează