MANAFU*

Abonamente Evensys

La ce ai renunta: la TV sau la social media?

M-am cam mirat cand am vazut rezultatele studiului Ipsos de la inceputul anului. Cei mai multi oameni din tarile dezvoltate (America de Nord, Europa, Statele G8) ar renunta mai degraba la social media decat la televizor. De partea cealalta, respondentii din Africa, Orientul Mijlociu si din tarile BRIC (Brazilia, Rusia, India si China) ar alege social media. Chiar si la nivel mondial, TV-ul “bate” social media.

Cum vedeti voi aceasta “confruntare”? Ce alegeti?


9 comentarii

  1. Catalin says:

    🙂 intrebarea din Poll ce vrea sa intrebe mai exact?
    “Ce ai alege intre TV si social media?” = Ce ai alege sa ramana in plan, sau sa ce ai alege sa iasa din plan? ….

  2. cu ce sa ramai… da, probabil trebuia sa pastrez aceeasi formulare ca in titlu.

  3. Fara nici un regret, as renunta la TV!

  4. Teo says:

    E aproape normal ca toti cei care raspund la poll-ul acesta vor spune ca renunta la TV pentru ca din moment ce sunt aici e aproape clar ca prefera Social Media. Desi mai sunt oameni care inca se uita mult la Tv.
    Eu am renuntat de mult la el. Ma mai uit uneori la cate ceva, dar pe laptop pentru ca nu mai am televizor.
    🙂 Tu te uiti la televizor?

  5. Irina says:

    Nu inteleg de ce NU ai renunta la TV. Eu stau la camin asa ca oricum nu ma uit deloc la TV, dar daca ai vrea sa ai TV, te poti uita pe net, eventual iti iei si-un Tv tuner si-ai rezolvat problema…

  6. Catalin says:

    tot fara regrete si la noi s-a renuntat la TV anu` asta 😀

  7. Dacă aș fi companie n-aș renunța la nici una. Aș crește gradual bugetele celor două medii în funcție de performanțe. Asta pânp când TV-ul va cădea în fața social media.

    Dacă sunt utilizator obișnuit, cum sunt în momentul de față renunț cu plăcere și fără remușcări la TV în favoarea social media. De aici îmi pot lua și filtra mai ușor informația și evident dacă aș vrea să văd ceva televiziune se găsesc multe televiziuni digitale și on demand. Plus multe streamuri online.

  8. Eu am testat asta: am stat fără cablu TV în casă peste 6 luni. Uneori m-aș fi uitat la un film pe HBO dar în general nu i-am simțit lipsa. E adevărat că am legat desktop-ul la televizor și vedeam filme și seriale când aveam chef, dar știrile și emisiunile mondene nu aduc niciun plus de valoare vieții, deci am trăit foarte bine fără TV.
    Fără Twitter și blog însă…

  9. […] de revoluția multimedia. Lumea consumă tot mai mult informații, nu platforme. În Europa 34% din consumatori nu sunt interesați de TV. Acum 5 ani nu aveam LCD-uri, azi avem televizoare inteligente. Ce-o să avem mâine? Nu se […]

Comentează