MANAFU*

Abonamente Evensys

Daca pantalonul rosu este OK, ce spuneti de Neon Jeans?

Probabil anul viitor, probabil peste doi ani, vom vorbi despre culorile neon asa cum vorbim acum despre pantalonii colorati. Din ce am vazut eu pe diverse site-uri ce uraresc tendintele in fashion, culorile neon ies in evidenta (cum altfel!?) acum. In moda masculina, vreau sa zic. Mai sus vedeti un exemplu de la Fred Segal Man. Iar daca apreciati culoarea, dar nu pe pantaloni, atunci poate v-ar placea niste pantofi neon de la Louboutin.

Cum te prezinti pe scena unei conferinte

Am vazut conferinte la care oamenii s-au “plans” ca unii vorbitori nu s-au prezentat audientei: “De parca trebuia sa stim noi cine e!?”, a fost o reactie. Am vazut si prezentari care incepeau cu o lunga reclama personala si un “frumos” company profile de mai toata plictiseala. Este corect sa ne prezentam, dar cum o putem face mai bine? Nu am cautat, de data aceasta, un ghid sau alte resurse online sau prin carti. Va impartasesc insa din propria experienta si Mai mult ››

La ce ai renunta: la TV sau la social media?

M-am cam mirat cand am vazut rezultatele studiului Ipsos de la inceputul anului. Cei mai multi oameni din tarile dezvoltate (America de Nord, Europa, Statele G8) ar renunta mai degraba la social media decat la televizor. De partea cealalta, respondentii din Africa, Orientul Mijlociu si din tarile BRIC (Brazilia, Rusia, India si China) ar alege social media. Chiar si la nivel mondial, TV-ul “bate” social media.

Trei “intamplari” cu KLM

 Dupa recenta vizita la Amsterdam, am zis ca voi consemna pe blog prima mea experienta de Mobile Boarding. S-a intamplat pe un zbor KLM si a fost asa cum ne imaginam, dar cu putina stangacie din partea mea la scanarea codului 2D. Practic, primesti prin sms un link cu “tichetul” pentru boarding, il accesezi (deci ai nevoie de un smartphone cu o conexiune la Internet) si primesti o imagine cu detalii despre zbor, locul pe care il ocupi si un Mai mult ››

Doua proiecte de urmarit

Intr-un moment in care toata lumea din online (oameni cu acces la Internet, blog, cont de Twitter, Facebook si Google Plus) se pricepe chiar la orice mai bine ca oricine, doi oameni cu ceva vechime si autoritate – Bobby si Orlando – anunta doua proiecte frumoase. Bobby lanseaza Solitaire Arena, primul sau joc de cand a plecat la Dublin, iar Orlando vine cu 2lasuta, o harta interactiva a ONG-urilor. Mai multe detalii la ei pe bloguri.