MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei “intamplari” cu KLM

 Dupa recenta vizita la Amsterdam, am zis ca voi consemna pe blog prima mea experienta de Mobile Boarding. S-a intamplat pe un zbor KLM si a fost asa cum ne imaginam, dar cu putina stangacie din partea mea la scanarea codului 2D.

Practic, primesti prin sms un link cu “tichetul” pentru boarding, il accesezi (deci ai nevoie de un smartphone cu o conexiune la Internet) si primesti o imagine cu detalii despre zbor, locul pe care il ocupi si un QR Code, cu care esti luat in evidenta la urcarea in avion.

Tot atunci am descoperit si aplicatia KLM Passport pentru iPhone. Te lasa sa iti creezi un mic film al calatoriei tale pe baza fotografiilor pe care le faci cu telefonul. Alegi destinatiile, alegi fotografiile, iar aplicatia pune totul cap la cap pe o piesa muzicala vesela. Vedeti mai sus ce mi-a iesit mie.

La intoarcere, am aflat ca linia aeriana a creat noul ambalaj al gustarilor de la bord intr-o competitie de design pe Facebook. Studentii la Arte au fost invitati sa creeze, fanii de pe Facebook au fost chemati sa aleaga.

1 comentariu

  1. Alexandra says:

    Mai zilele trecute ma jucam si eu cu aceasi aplicatie , nu am avut reusita , ta dar totusi a iesit ceva fain ….

Comentează