MANAFU*

Abonamente Evensys

Plec la un antrenament de social media

La invitatia Inspire Center, vineri voi fi la Cluj pentru un training de social media dedicat oamenilor de marketing si comunicare din comunitatea locala. Este o ocazie foarte buna de a aprofunda beneficiile social media, caci voi cauta sa petrecem impreuna o zi plina de interactiune si cu mult continut interesant, dar mai ales util.

Am sustinut pana in prezent peste 15 training-uri si 10 workshop-uri deschise despre social media. Am inceput in 2008, iar de mai bine de un an, m-am orientat si mai mult pe social media trainings. De aceea am lansat si un blog dedicat.

Training-ul de la Cluj va vorbi si despre social media din multiple unghiuri. Pornim de la comunicare si marketing si ajungem pana la vanzari si masurarea rezultatelor. Vom simula campanii de lansare si promovare, vom analiza situatii speciale.

2 comentarii

  1. Adrian says:

    Carui nivel de cunostinte/experienta i se adreseaza aceast training? Beginner / Intermediate / Advanced?

  2. […] Manafu vine la antrenament de social media în Cluj-Napoca şi va vorbi despre ce altceva: social media. Pornind de la campanii de marketing şi comunicare până la vânzări şi la măsurarea rezultatelor. Vă provoc să mergeţi la acest eveniment dacă sunteţi interesaţi despre: […]

Comentează