MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu cum folosesti Twitter?

Ma uitam in fluxul de mesaje al unui specialist in marketing. Cam tot ce am vazut era legat de domeniul sau de activitate. Omul respectiv comunica lucrurile interesante din bransa si interactiona pe baza lor cu audienta sa. Astazi fac 5 ani de cand sunt pe Twitter si ma gandesc ce sa fac cu contul meu. Daca sa ii fac “profesional” sau sa il pastrez personal.

La noi sunt putini cei care isi pastreaza contul in limitele job-ului / intereselor de business personale. Daca ne uitam in ZeTweety, pe langa o avalansa de artisti (chiar foarte multi in ultima vreme), vedem ca majoritatea celor cu multi urmaritori sunt persoane care vorbesc despre ce fac, ce vad, ce mananca, ce intalnesc etc. Ca si in blogging, si pe Twitter conturile generaliste inca prind la noi.

La “ceas aniversar”, mi-ar placea sa vad cum isi considera si altii prezenta pe Twitter. Tu cum il folosesti?

M-am “jucat” un pic, mai devreme, cu TweetCharts, un tool online, lansat ieri, care iti analizeaza mesajele si iti ofera un raport interesant. Aici il vedeti pe al meu.

4 comentarii

  1. Teo says:

    Interesant site-ul Tweet Charts, sigur o sa il testam si noi. Ultimul rezultat este amuzant : 37.5% of the mentioned users were male, 62.5% female.

  2. dimpotriva. mie mi se pare alarmant!

  3. Alin Vlad says:

    Il folosesc pentru conectare si discutii cu oameni/specialisti din nisa mea, share-uit informatii interesante din aceeasi nisa.

    Pentru asta este folosit si in afara. La noi, a capatat o reputatie proasta din cauza early-adopter-ilor care share-uiesc doar poze cu micii de la gratarul de 1 Mai sau ca stau cu orele blocati in trafic.

  4. Stoia Radu says:

    Sincer eu il am conectat la FB si mai intru din cand in cand sa mai vad ce mai este interesant 🙂

Comentează