MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa nu reactionezi pe Twitter

Cand celebritatea te imbata, cand competitia te scoate din minti, poti derapa senzational in social media chiar si printr-un singur tweet. O stie cel mai bine zilele acestea, Michael Yormark, COO al echipei de hochei Florida Panthers. Executivul s-a antrenat intr-un meci de 140 de caractere cu cativa fani, scotand, printre altele, celebrul deja tweet: “Ai doar 70 de followers. Nimanui nu-i pasa ce crezi tu”. Mesajul cu pricina l-a costat un drum cu avionul si locuri bune la urmatorul meci Mai mult ››

Omul care a renuntat la bani

Ca tot este astazi 1 Mai. Merita sa reflectam un pic la munca noastra, la ce conteaza pentru noi si mai ales la ce ne motiveaza. M-am gandit sa impartasesc cu voi un micro-documentar de 3 minute despre omul care a renuntat intr-o zi la bani, acum aproape 12 ani, si de atunci traieste liber. Fara card, credit sau carte de identitate. Evident, nu ne dorim viata lui, dar ne pune un pic pe ganduri, nu?

Tu cum folosesti Twitter?

Ma uitam in fluxul de mesaje al unui specialist in marketing. Cam tot ce am vazut era legat de domeniul sau de activitate. Omul respectiv comunica lucrurile interesante din bransa si interactiona pe baza lor cu audienta sa. Astazi fac 5 ani de cand sunt pe Twitter si ma gandesc ce sa fac cu contul meu. Daca sa ii fac “profesional” sau sa il pastrez personal.