MANAFU*

Abonamente Evensys

Va invit la FITS 2012

Nu mai este mult si incepe o noua editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, unul dintre marile noastre evenimente culturale. As putea sa va spun ca organizatorii au pregatit un program exceptional si in acest an. Am insa un gust amar lasat de promisiunile guvernamentale neonorate.

Guvernul Boc a promis ca va sustine festivalul cu 2.500.000 lei. Guvernul Ungureanu a zis ca da 1.500.000 lei. Intr-un final, ministrul Mircea Diaconu a alocat 700.000 lei. Sa nu va lasati impresionati de zerouri. Suma e foarte mica pentru un eveniment asa de mare. Al treilea ca marime intre festivalurile de teatru din lume, dupa cum am citit la Simona Tache.

Voi merge la FITS pentru cateva zile si va invit si pe voi. Chiar daca nu sunteti abonatii teatrelor, Sibiul va fi pentru zece zile un loc plin de viata si spectacol. Sper sa ne vedem acolo.

5 comentarii

  1. stii cum se numeste melodia de pe fundalul prezentarii?

  2. pretty please?

  3. ruxa says:

    este o compozitie semnata Vasile Şirli special pentru FITS. nu are un nume, nu ne-am gandit la asta, dar “crize.cultura face diferenta” mi se pare foarte potrivit 🙂

  4. imi place, e intensa, dramatica, e foarte potrivita.
    multumesc pentru raspuns.
    well done, mr vasile sirli.

  5. ruxa says:

    cu placere. muzica din undeva in palilula ii apartine, de asemenea, dar si muzica din alte spectacole semnate silviu purcarete si nu numai.
    mai mult – o chestie care nu prea se stie pe la noi – domnul sirli e director muzical in disneyland paris 🙂

Comentează