MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone lanseaza noua campanie de brand

Tocmai m-am intors de la evenimentul de lansare a campaniei Vodafone. Dupa cateva zile de teasing, compania a dezvaluit noua pozitionare a brandului: “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”.

Campania reprezinta o noua etapa in viata brandului Vodafone, care isi propune “sa fie alaturi de oamenii si comunitatile care au ideile, curajul si determinarea de a actiona spre mai binele comun”.

Dincolo de promisiunea de brand, spotul vorbeste de ceva drag tuturor oamenilor activi in online: comunitatile, network-ul special din care unii fac parte. Si desi spotul nu vorbeste direct despre “internauti”, “onlineri”, “useri”, “bloggeri” etc., este si despre noi. Cred ca suntem o comunitate, un network deosebit. Nu i-am gasit inca un nume: “Network-ul celor….”

Mi-ar fi placut sa vad lansarea la televizor sau chiar pe Internet. Un asemenea concept ambitios este inteles mult mai usor cand il vezi exemplificat de nume precum Raed Arafat, Ivan Patzaichin, Marcel Iures, Tudor Giurgiu si chiar de Victor Rebengiuc, vocea care vibreaza in spot. Mi-ar fi placut sa vedeti si voi speech-ul scurt si plin de modestie al Maestrului Rebengiuc. Si apoi sa vedeti clipul. Senzatia nu poate fi descrisa.

7 comentarii

  1. NetuLiber says:

    Sa imi spuna acest Vodafone pe care il tot laudati, cu cat a scazut tarifele de roaming de la inceputul anului, tinand cont ca tarifele de interconectare au scazut de 2 ori pana acum.

  2. Blogatu says:

    Atat de mult m-a impresionat clipul, ca am scris un articol foarte personal pe Blogatu.ro 🙂 Felicitari Vodafone pentru realizarea de exceptie si repozitionarea branding-ului!

  3. […] mi s-a propus să particip la această campanie Vodafone m-am bucurat din două motive: acela că Manafu mi-e drag și niciodată nu mă întreabă dacă vreau să promovez prostii și acela că Vodafone e […]

  4. tacapaca says:

    Frumos film, suma bunelor intentii, acum sa vedem si cum ne va afecta pe noi, consumatorii, aceasta noua etapa in dezvoltarea Vodafone. Pacat ca nu au fost in stare sa fie in ton cu tehnologia si sa urce un clip HD, tot vechiul 480p. Sa inteleg ca va fi aceea si marie cu alta palarie?

  5. Flori says:

    Ar fi ideal ca toate persoanele care isi doresc schimbarea sa se uneasca si sa marginalizeze buruienile care, din pacate, au ajuns sa ne reprezinte.

  6. gabi says:

    Am putea fi denumiti “Network-ul celor….care gandesc cu mintea lor”

  7. Natural says:

    Maestrul Rebengiuc este una dintre putinele voci credibile in Romania. Si nu se asociaza cu oricine. Un profesionist desavarsit care a ales sa se asocieze cu profesionisti din alt domeniu. Spor!

Comentează