MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum putem arata puterea blogosferelor locale

In 2009, am avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente blogosferice. M-am implicat in campania de “Viata dupa Colectare“, dar mai mult decat atat m-am bucurat de suportul neconditionat din partea unui mare grup de bloguri. Imi aduc aminte ca la filmarea clipului de promovare a colectarii selective a deseurilor au participat peste 25 de bloggeri. Veniti de acasa, de la serviciu, de la treburi urgente sau din timpul lor liber. Campania a avut un impact deosebit in mediul online.

Trei ani mai tarziu, ma alatur grupului de sustinere a unei noi initiative: Colecteaza Selectiv. Pornita de EcoRom si sustinuta de Chinezu & Blogal Initiative, noua campanie isi propune sa activeze comunitatile locale. Noi am incercat in 2009 la un nivel mai mic. Acum insa blogosferele locale sunt mult mai puternice.

Fac acum un apel pentru bloggerii din tara si promovez sub-campania lansata de Blogal Initiative. Intrati aici pentru toate detaliile. Va astept alaturi de noi la marea colectare selectiva. E o buna ocazie sa aratam ca blogurile au greutate in aceasta initiativa.

Comentează