MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu vei merge la vot?

Va invit sa cititi acest post. Daca nu aveti timp sau nu dati click pe link-uri, atunci va invit sa parcurgeti macar urmatorul fragment:

În politicǎ eu pot sǎ nu votez, însǎ e suficient sǎ voteze doi mitocani și trei bǎdǎrani și 70 de pensionari cumpǎrați la kil cu punga de orez și atunci s-a dus dracu tot. Mǎ afecteazǎ, deși n-am fǎcut nimic.

Și atunci trebuie sǎ votez. Votul meu conteazǎ doar dacǎ votez.

Nu va incurajez sa votati cu Nicusor Dan, desi link-ul va duce spre un post de sustinere, iar deasupra vedeti un banner din campania sa. Nu doresc sa va ridic impotriva unui candidat anume, desi am si eu cateva lucruri pe suflet. Va incurajez sa mergeti la vot. Atat.

5 comentarii

  1. Haotik says:

    Daca iti spun sincer ca nu stiu inca, si presupun ca daca ma duc iar votez ca de obicei, adica aleg un numar aleator de la 1 la nr de patratele de pe buletinul de vot si cu ala votez. Mi-e scarba de toti, nu am incredere nici macar ca daca anulez votul nu ajunge cumva “valid” din greseala asa ca de obicei intru in cei 0.004% care au votat cu candidatul x necunoscut.

  2. Phidas says:

    Voi merge la vot, dar in niciun caz nu voi vota cu Nicusor Dan! Ma simt intoxicat cu numele asta. Peste tot in online numai de el “aud”.

  3. Flori says:

    Daca as putea l-as vota pe Nicusor Dan. Macar de el dau in online, pe cand de toti demagogii de a caror corturi ma izbesc in fiecare dimineata si ale caror fete imi intristeaza ziua nu pot scapa oriunde as privi.

  4. Phidas says:

    Poate ca ar trebui sa ne gandim de unde are atatia bani. Cine este in spatele lui Nicusor Dan? Oare care este costul real al promovarii electorale?

    Ce zici, ne gandim putin?

  5. Flori says:

    Cu siguranta ne gandim. Din punctul meu de vedere el este raul cel mai mic pe care il poti alege in aceasta situatie dintre toti candidatii. Ca poate daca castiga se aliaza cu PD-L sau cu vreun Dinu Patriciu este un fapt de regretat. Dar in momentul de fata, dintre toate persoanele care se regasesc pe buletinele de vot eu o prefer pe aceasta.
    Si, din cate am observat, costurile campaniei lui electorale sunt cu mult sub cele ale altor candidati. Nu am vazut corturi cu Nicusor Dan care sa acorde servicii medicale, pancarte imense situate in zone cheie si concerte electorale costisitoare. Fiecare are dreptul la o parere si o alegere…si asta este alegerea mea.

Comentează