MANAFU*

Abonamente Evensys

Pe cine scoate Twitter la inaintare

Uimit de rationamentul unor jurnalisti, mi-am zis ca nu ar strica sa ofer o explicatie celor care nu sunt familiarizati cu Twitter. La urma urmei, nu poti reprosa chiar unui jurnalist cu experienta ca nu intelege Twitter. Ai insa pretentia ca judeca. Trec si peste aceasta pretentie si ofer postacilor (dupa noua definitie) o prima lectie despre Twitter: “Daca cineva te urmareste pe Twitter, nu inseamna ca tu il iubesti”.

Mai mult, m-am gandit sa le arat postacilor ca Twitter iti recomanda o serie de nume “de urmarit” atat internationale, cat si locale (Imaginea 1, singura, cea de sus).

ATENTIE! Faptul ca apar alaturi de Jennifer Lopez nu inseamna ca ea va sta la mine acasa cand va veni in Romania si nu, nu sunt eu tatal copilului lui Adele. Acelasi lucru e valabil si pentru Cabral. Pentru Bobby nu pot sa bag mana in foc, ca a cam fost plecat din tara.

6 comentarii

 1. vali says:

  acum eşti modest. crezi că nu ştim că inna stă la tine in gazdă?

 2. ssshhhhtttt… ca tocmai te-am acoperit cu zvapaiata aia de Pink. ne vedem maine la bestfest. tot asa vopsita e?

 3. eugen plesa says:

  Ești cam aproape de Justin Bieber… dubios :))

 4. aia e coloana denumita generic “DE SUCCES”. tu nu ai vazut cu cine sunt incolonat?!

 5. irini kord says:

  Problema este ca ne petrecem aproape tot timpul pe facebook si nu ne mai ramane timp si de alte retele. Totul va fi mai simplu cand nu vor mai fi… gratuite. Ma tem ca abia atunci ne vom da seama cat de mult ar fi trebuit sa profitam si de celelalte retele. Toate cele bune din Atena!

 6. bogdan says:

  buna gluma cu Bobby. acu’ tre sa-l intelegem. cand porti kilt e mai usor 🙂

Comentează