MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga pentru tine si prietenii tai 5 invitatii la Red Hot Chili Peppers

UPDATE: Concursul s-a incheiat, in curand va fi anuntat castigatorul.

UPDATE 2: Castigatorul celor 5 bilete, prin tragere la sorti, este Sabin Staicu. Multumesc tuturor pentru participare. Mi-ar fi placut sa am o peluza la dispozitie sa va iau pe toti.

Anul trecut, am oferit unui cititor 5 invitatii la concertul Bon Jovi. Acum revin cu aceeasi idee si ofer 5 invitatii la cel mai asteptat concert rock al anului: Red Hot Chili Peppers. Ca si atunci, biletele sunt oferite de Vodafone, partener al evenimentului.

Pe scurt, toate cele cinci bilete se duc la un singur om. Iar el poate merge la concert impreuna cu 4 prieteni.

Ce e de facut? Daca ai un blog scrie un post si spune acolo cu ce alti bloggeri sau prieteni vrei sa mergi la concert. Pune si link spre prezentele lor in social media (blog, Twitter, Facebook).

Daca esti activ doar pe Facebook, scrie pe wall si pune un tag pe numele lor. Iar daca esti mai mult prezent pe Twitter, e foarte simplu. Scrie “Vreau sa merg concertul la RHCP cu @username prieten 1, @username prieten 2, @username prieten 3, @username prieten 4″.

Dupa ce ai postat intr-un singur loc (nu poti posta pe toate platformele), lasa in comentarii, in acest post, link-ul spre postul pe blog, spre tweet sau spre mesajul de pe wall.

Cine va castiga? Concursul e deschis pana pe 27 august, orele 18:00, iar pe 28 august, dupa o tragere la sorti voi anunta pe blogul fericitul castigator.

Alte invitatii gratuite? Urmareste pagina de Facebook a Vodafone Romania saptamana aceasta si poti castiga alte invitatii.

218 comentarii

  1. Coco says:

    Daca tot am logo-ul tatuat si nu am mai gasit bilet, poate am acum noroc.
    http://www.facebook.com/codrut.bordeanu/posts/103883006429592

  2. BROSCARU ELENA says:

    Linkul de Facebook este https://www.facebook.com/elena.broscaru/posts/402453446475731 !
    Wish me luck! 😀

  3. Laura Vrabie says:

    would be awsome

Comentează