MANAFU*

Abonamente Evensys

Magia unui concert

Cel mai asteptat concert al anului a avut “cel mai magic” public pe care l-am vazut in Romania, daca pot spune asa. Cei care au fost pe Arena Nationala aseara stiu ca si mine ca sonorizarea a fost foarte slaba, insa stadionul (impresionant la prima mea vizita) si multimea de oameni (nu cred ca mai are rost sa ii numaram) au salvat show-ul. Si trupa, fireste.

Concertul Red Hot Chili Peppers a fost o repetitie pentru marile concerte viitoare. Si dupa ce am simtit cat de bine suntem pregatiti cu noul stadion, ar fi la fel de magic sa vedem U2 concertand anul viitor la Bucuresti. I-am vazut in urma cu trei ani pe Amsterdam Arena si ma bucur ca nu au venit pana acum. Serios. E nevoie de un super venue pentru un eveniment U2.

Am plecat aseara in gand cu un singur lucru: Pe National Arena, trebuie sa iti iei bilete cat mai aproape de scena (Golden Circle, de preferat). Tribunele de la etajele superioare pierd din magia spectacolului.

3 comentarii

  1. dalar says:

    apreciez ca relatezi faptele reale. Eu de pe gazon n-am vazut formatia, scena fiind foarte joasa. Sa nu mai vorbim de ecoul sunetului si microfonie. Oamenii au fost geniali, atmosfera de aseara n-am mai trait-o, la un alt concert.

  2. Unde ai avut? La Golden sau la A?

  3. […] Manafu: Magia unui concert […]

Comentează