MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa faci promotie cu ocazia uraganului?

Cu ochii pe Facebook, comentam eu in sinea mea ca e de prost gust sa faci glume de orice fel despre nenorocirea americanilor provocata de uraganul Sandy. E plin Internetul de mistouri de la oameni aflati la adapost, fara temeri, cu podeaua uscata, bunurile intregi si cu lumina in casa. Nu o sa ii inteleg niciodata pe acesti viteji. Nici macar nu le doresc sa treaca si ei prin asa ceva. Orice nenorocire ar afecta si alti oameni. Si ar fi pacat.

Nu am vazut insa nicio nemernicie mai mare decat cea facuta de brand-ul American Apparel, care a lansat o promotie cu ocazia uraganului Sandy. Daca locuiesti in statele afectate, ai discount 20%. Trebuie doar sa folosesti codul SANDYSALE la checkout. (sursa)

3 comentarii

  1. Vlad B Popa says:

    Citeste “Trust me, I’m lying the confessions of a media manipulator” scrisa de baiatul din spatele genului asta de campanii de la American Apparel si ai sa intelegi care-i mentalitatea.

  2. O citesc deja! 😉

  3. Marius Sescu says:

    Pe lângă buzzul pe care îl vor obține, sunt sigur că vor genera și vânzări. La fel cum românii mergeau de inundații la birtul din sat, pe același sistem americanii fac shopping online cu ocazia uraganului,

    A da, și cartea e tare.

Comentează