MANAFU*

Abonamente Evensys

Am avut Zamani Party si in 2012

Anul trecut, dintr-o joaca mai mult, trei bloggeri – printre care si subsemnatul – au initiat o petrecere pentru prietenii lor din online. Alaturi de Andra si Toma porneam, in noiembrie 2011, Zamani Party. Anul acesta, Andra a fost absenta motivata, insa eu si cu Toma ne-am mobilizat si am unit din nou gasca.

A fost un party mai linistit fata de cel din 2011, as putea spune. Ceea ce ne-a prins mai bine, cred. Si mult mai important, ne-au vizitat multi prieteni. Chiar ne-am dorit sa avem mai multi. Poate reusim anul viitor. Va trebui sa reinventam si sa extindem probabil conceptul. Mai e insa pana atunci.

O petrecere nu poate fi povestita, cel mult ilustrata de fotografiilor amatorilor prezenti. Pana se va “umple” Facebook-ul cu ele, pana vom vedea clipurile video filmate, va invit sa urmariti doua galerii realizate de Foto Union si Costin.

Si anul acesta Zamani Party a fost gazduit de Home Matasari, iar cateva “branduri” au interactionat foarte bine cu bloggerii prezenti. Le multumesc acum si aici oamenilor din spatele brandurilor Finlandia, Heineken, Desperados, Coca-Cola si Sony.

Galeria Foto Union 

Galerie Costin Cocioaba

1 comentariu

  1. […] multi ani Manafu, Toma si […]

Comentează