MANAFU*

Abonamente Evensys

Romanii sunt … dispusi sa plateasca pentru continut online

Cum ar fi sa faca ROM sau sa facem noi, oamenii online-ului, o noua campanie pe Google? In loc de “Romanii sunt destepti” sa punem “Romanii sunt dispusi sa plateasca pentru continut online”. Serios, ne-am smintit in batalia asta “Voyo vs Vplay”. Problema nu e nici la Voyo, nici la Vplay. Cu toate strigatele noastre pe bloguri, Facebook, forumuri etc., ratam, se pare, adevarata problema care trebuie dezbatuta: Ce putem face pentru a avea acces legal la continut nou?

Cineva imi spunea ca dam foarte prost in fata altor tari cu toata zarva asta. “Cum ne vor mai da ei continut cand vad cum gandim acum si cum credem ca totul ni se cuvine, doar pentru ca e pe Internet?”. Sincer, nu cred ca e cineva pe afara care ne-ar da atata atentie. Chiar, daca vedeti pe undeva, sa imi aratati si mie!

Eu traiesc cu frustrarea ca banii mei nu sunt buni pe Internet. Si am trait cu ea si in perioada in care nu putea cumpara online din Romania. O data chiar am scris unui magazin online sa treaca Romania intre tarile in care isi  livreaza produsele. O luna mai tarziu, tara noastra era pe lista. A fost o coincidenta. Nu cred altceva.

Revenind la continut, multi oameni dintre cei care folosesc Vplay ar plati, ca si mine, pentru ultimele seriale si ultimele filme disponibile acum doar in anumite regiuni. Si ei imi impartasesc frustrarea. Sunt convins ca peste cinci ani vom avea accesul dorit. Dar oare putem noi sa facem ceva mai devreme?

1 comentariu

  1. Noi nu suntem adeptii schimbarilor bruste! Noi traim dupa principiul “Lasa ba ca merge asa!”

Comentează