MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa facem cinci fapte bune sau macar una!

Va propun sa sarim peste galceava “Romanul devine mai bun de sarbatori” si va rog sa va ganditi daca puteti face un mic gest pentru cei de langa voi. Si cum decembrie e luna faptelor bune, va arat cateva din initiativele de bine care au ajuns la mine.

ShoeBox este initiativa de ajutorare a copiilor orfani, proveniti din familii dezorganizate sau foarte sarace. Niste oameni de bine strang mici cadouri de Craciun. Lista oraselor in care puteti face donatii este aici.

Banca de Alimente a fost lansata de METRO si Crucea Rosie la 26 septembrie 2009 ca o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri reduse. In cei 3 ani de activitate, 81.774 de familii nevoiase au fost ajutate cu aproximativ 554 de tone de alimente.

Muzica pentru Viata este un concert caritabil, in cadrul proiectului Pași către Viață, ce va avea loc pe 18 decembrie, in Silver Church. Si-au anuntat prezenta nume importante de pe scena muzicala contemporana: Alexandrina, Moonlight Breakfast, Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, The Marker si Gojira. Concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru dotarea si utilarea sectiei de oncologie de la spitalul Marie Curie din capitala.

Postul Craciunului este o initiativa Next Advertising pe Facebook, care nu ne invita sa postim, ci sa postam pe Internet pentru o lume mai buna. O idee despre generozitate online.

This close este o campanile care lupta pentru eradicarea poliomielitei in putinele tari care nu au scapat de aceasta boala teribila. Trebuie doar sa imortalizezi un gest (asa cum am facut eu in poza de mai sus) si sa il incarci pe acest site. La finalul acestei campanii, vom realiza impreuna cea mai mare reclama pentru promovarea mesajului “this close to ending polio”, reclama in care va aparea si fotografia ta.

3 comentarii

  1. florentin says:

    Eu in fiecare an dau SMS-uri la diferite campanii pentru copii sau batrani…poate ar trebui sa fac mai mult , nu stiu, dar ceea ce fac e din suflet !

  2. myselfaround says:

    Felicitari pentru initiativa!

  3. Multumesc Cristi pentru mentionarea proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi.

    Am facut un mic home-video cu ultimii 5 ani si incercam sa trecem de 500 de share-uri pe Facebook, poate ne ajutati: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151547551668642&set=vb.148779248555772&type=2&theater

    Va asteptam in 19 orase din Romania, insumand 21 de locatii (pana acum).
    Avem o propunere concreta din Chisinau (Republica Moldova) de a organiza si acolo o locatie si probabil vor urma si alte tari unde romanii din diaspora vor sa ajute copiii de romani care traiesc la limita si care nu ar avea vreo sansa sa primeasca vreun cadou de Craciun.

    Multumesc tuturor pentru enorma implicare si devotament!

Comentează