MANAFU*

Abonamente Evensys

Agenda evenimentelor despre online din tara (Primavara 2013)

social-media-summit
Saptamana aceasta, incep “deplasarile” la evenimentele din tara. Particip la doua conferinte in zilele urmatoare si deja am planuri pentru aprilie si iunie. Se anunta deci o primavara plina cu evenimente locale.

ECOMTIM TIMISOARA
13-14 martie

Cel mai mare eveniment regional de e-commerce se desfasoara la Timisoara. Este la a treia editie deja si aduce o serie de nume mari si cu experienta in peisajul comertului online de la noi. Daca nu aveti inca un loc rezervat, va invit sa nu ratati conferinta si workshop-urile.

SOCIAL MEDIA SUMMIT IASI
15 martie

Dupa o editie de mare succes in Bucuresti, saptamana trecuta, acum vine randul Iasului in calendarul turneului national facut de revista Biz in mai multe orase din tara. Nu stiu daca mai sunt locuri disponibile, puteti insa incerca sa solicitati o invitatie aici.

OFF AIR IASI
13-14 aprilie

Mi-a placut mult ideea unui eveniment despre productia si distributia video de la noi. In program, veti vedea o serie de nume cunoscute sau foarte implicate in zona video. Off Air face pionierat si are sansele sa devina un reper inca de la inceput pentru pasionatii de video online.

SOCIAL MEDIA SUMMIT SIBIU
12 iunie

Am ratat editia de la Sibiu de acum doi ani, iar acum mi-am trecut in calendar sa nu o pierd pe cea din 2013. O data pentru ca vreau sa reintalnesc blogosfera locala si apoi pentru ca se potriveste cu cea de-a 20-a editie a FITS.

3 comentarii

  1. […] urma acestui post al lui Cristi, m-am gandit sa va readuc in atentie evenimente.net, sectiune refresh.ro dedicata […]

  2. […] prin rețelele sociale! Abia aștept s-o revăd pe Marta Ușurelu, abia aștept să-i revăd pe Manafu, pe Chinezu și pe alți câțiva – să-i cunosc pe ceilalți! Sunt un blogger mic și, la […]

  3. […] o pauză de masă bună, udată cu bere Staropramen, Cristian Manafu a ținut o prezentare despre strategii avansate în social media. Ne-a amuzat cu ideea de pisici pe […]

Comentează